Kezdőlap Események Wolf Kati ismét sikert aratott az Agrár Expon

Wolf Kati ismét sikert aratott az Agrár Expon

A Kiskőrösön immár VIII. alkalommal megrendezett Duna- Tisza közi Agrár Expo ismét színes gasztronómiai és mezőgazdasági programokat vonultatott fel az érdeklődőknek. A helyi és környékbeli termelők több mint háromezer különböző kézműves élelmiszert mutattak be a kiállításon.

A rendezvény sztárvendégeként Wolf Katit köszönthették a nézők, aki nem csak legújabb Szabadnak lenni című számát adta elő, de legelső dala, a Szerelem, miért múlsz is felcsendült a rajongók legnagyobb örömére. A kétgyermekes édesanya már többször részt vett ezen az eseményen, de mindig szívesen tér vissza az alföldi városba. A jeles esemény alkalmával Szerkesztőségünk interjút készített vele, amiben bepillantást engedett a magánélete egy részébe, illetve jövőbeni terveibe.

„Amikor beléptem a sportcsarnokba rögtön egy füstölt húsos pult mellett elhaladva, elképesztően finom illatok fogadtak. Nagyon jó azt látni, hogy van egy rendezvény, ahol helyet kap a gasztronómia, helyet kap a kultúra. Hatalmas öröm számomra, hogy már délután háromkor itt vannak az emberek és várnak. Köszönöm!”- meséli az énekesnő kiskőrösi élményeit mosolyogva.

Néhány évvel ezelőtt, Kati diplomata férjét Hongkongba szólította a munkája, ezért az egész család majdnem egy évre kiköltözött a kínai nagyvárosba. Ennek kapcsán kértük a 2011-es év legjobb női előadóját, hogy meséljen nekünk a kiköltözésről és arról, Ő hogyan élte meg mindezt.

„Hongkong mindenféle szempontból nagyon messze van, ezért végig hatalmas honvággyal küzdöttünk. Ha valaki szeretné ki próbálni, milyen külföldön megállni a saját lábán, talán érdemesebb, és könnyebb fiatalon, gyerek nélkül, mert két nagyobb gyereknek már van kötődése az otthonukhoz. Az ember sokkal kevésbé fél és aggódik, ha nincsenek gyerekei. Én nem tudtam olyan könnyen venni az akadályokat, számomra óriási öröm volt, amikor haza jöttünk.”

Végül a jövőbeni terveiről és arról kérdeztük Wolf Katit, hogy hogyan tudja összeegyeztetni az anyaságot a munkájával.

Azt gondolom, hogy egy sikeres előadói pályához elsősorban jó zenék kellenek, dolgozni kell, és persze a szerencse is kell, hogy kísérje az embert. Nagyon boldog vagyok, és hálás a sorsnak, hogy működik a karrierem, és össze tudom egyeztetni az anyai teendőkkel. Ehhez elengedhetetlen a támogatás a férjem részéről, nélküle nem menne. A megbeszéléseket, interjúkat, próbákat, felvételeket próbálom addig elintézni, amíg a gyerekek iskolában vannak. Főleg hétvégén vannak fellépéseim, de ez is inkább a családomnak nehezebb, nem pedig nekem. Figyelek rá, hogy, ha lezártam egy nagyon pörgős időszakot, akkor utána már egy ideig nem vállalok semmit vagy csak nagyon minimálisat, mert olyankor úgy érzem, a családomnak nagyobb szüksége van rám.

Minden évben rendezünk egy év végi nagykoncertet, aminek elkezdtük a szervezését és ennek nagyon örülök. Tavaly decemberben a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar kísért a koncerten, ahol édesapám régebbi dalaiból is szemezgettünk, az egy nagyon szép előadás volt. Mindig kitalálunk valami pluszt, hogy ne csak a dalok hangozzanak el, ez idén is így lesz, de erről még nem szeretnék beszélni.”