Kezdőlap Események Az Együtt járt Kecskeméten

Az Együtt járt Kecskeméten

Dr. Komáromi Zoltán, akit mindenki csak az ország háziorvosaként ismer, az Együtt aktív tagja, amellett, hogy nap mint nap, már 35 éve ellátja betegeit. Jelszavunk: Cselekvő Ellenzék – mondta Dr. Komáromi Zoltán, az Együtt egészségpolitikusa, akit a mai nap folyamán kérdeztünk arról, hogy milyen céllal települtek ki Kecskemét Főterére.

 

„A Cselekvő Ellenzék jelszavunkkal indultunk el három hete egy országos turnéra, amelynek keretén belül 70 városba látogatunk el, hogy a helyi emberekkel találkozzunk, és a 100 ezer példányban nyomtatott újságunkat szétosszuk a város lakóinak, amelyben bemutatjuk jelöltjeinket, azokat az ügyeket, amiket felvállaltunk és végig is vittünk.
A médiai viszonyok miatt sajnos hátrányos helyzetben vagyunk, ezért is szeretnénk az emberekkel közvetlenül találkozni, beszélgetéseket folytatni, lehetőséget adni nekik, hogy jobban megismerjenek bennünket, amelyre az újság is egy jó mód.
Legfőbb célunk, hogy jövőre változzon a jelenlegi helyzet, ez ügyben nagyon sok szövetségessel tárgyalunk, egyenlőre még nem formálisan csak informálisan. Látjuk, hogy nagyon sok elégedetlen ember és civil szervezet van.
Számomra az egészségügy nem ismeretlen terep vagy elvont fogalom: minden egyes nap a saját bőrömön érzem, hogy milyen körülmények között kell a nővéreknek, az asszisztenseknek és az orvosoknak helyt állniuk.” –
mondta Dr. Komáromi Zoltán