Kezdőlap Közlekedés Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 5 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kecskemét- Kadafalva lakott területén belül egy 27 éves dunavecsei nő 2017. május 6-án 15 óra 15 perckor az általa vezetett Audi személygépkocsival Kecskemét irányába közlekedett. A Boróka utca 52. szám előtti útszakaszon elütötte az úttesten neki balról jobbra áthaladó 19 éves kecskeméti nőt. A gyalogos egy helyközi autóbuszról leszállva, az busz takarásából akart az úttesten áthaladni úgy, hogy nem győződött meg arról, hogy az úttesten való átkelésével a járműforgalmat zavarja-e. A baleset során a 19 éves gyalogos az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyosan megsérült.

Kecskemét külterületén, az 53101-es számú úton 2017. május 6-án 15 óra 55 perckor a menetirány szerinti jobb oldalon – Ballószög irányába – közlekedett a kerékpárját toló 58 éves helvéciai férfi. Az út 1-es kilométerénél a rendelkezésre álló adatok alapján nem kellő körültekintéssel tolta át kerékpárját az úttesten, ezért a vele szemből érkező Suzuki Swift típusú személygépkocsi elütötte. A baleset során a gyalogos az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.