Kezdőlap Rendőrségi hírek Hírek Bács-Kiskun megyéből

Hírek Bács-Kiskun megyéből

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 9 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2017. május 22-én 13 óra 55 perckor Kecskeméten, a Kiskőrösi utcában igazoltatták B. Pált. Az intézkedés során kiderült, hogy a 33 éves helyi lakos ellen a Kecskeméti Rendőrkapitányság körözést adott ki helyszíni bírság be nem fizetése miatt. A férfit szabálysértési őrizetbe vették a kecskeméti rendőrök.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei a Korona utcában 2017. május 22-én 13 óra 30 perckor intézkedtek C. Istvánnal szembe. Az igazoltatás során kiderült, hogy a 37 éves kecskeméti férfivel szemben helyszíni bírság meg nem fizetése miatt a Kecskeméti Járási Hivatal szabálysértési elzárást rendelt el, ezért őt szabálysértési őrizetbe vették az egyenruhások.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. május 22-én 19 óra 5 perckor őrizetbe vett egy 23 éves dabasi nőt, aki Kecskeméten, a Kinizsi utcában tiltott prostitúció szabálysértést követett el.