Kezdőlap Események Hírek Bács-Kiskun megyéből

Hírek Bács-Kiskun megyéből

Azt elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos, 4 könnyű sérüléssel járó, valamint 5 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Vér-vizelet mintavételre 1 személyt állítottak elő az egyenruhások.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. május 29-én 9 óra 30 perckor őrizetbe vett egy 23 éves lakiteleki férfit, akivel szemben a Nyíregyházi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás bűncselekmény elkövetése miatt.

A kiskőrösi egyenruhások 2017. május 29-én 15 óra 20 perckor igazoltattak egy 32 éves keceli lakost. A férfivel szemben a Kiskőrösi Rendőrkapitányság helyszíni bírság meg nem fizetése miatt 13 nap szabálysértési elzárást rendelte el, ezért a keceli lakost őrizetbe vették a rendőrök.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. május 29-én 22 óra 50 perckor őrizetbe vette D. Csaba 21 éves helyi lakost, mivel a Kecskeméti Törvényszék lopás vétség elkövetése miatt a férfi elfogását rendelte el. Az eljárás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a kecskeméti férfi a részére korábban kiszabott 200 óra közérdekű munkát nem töltötte le.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság járőrei 2017. május 29-én 19 óra 15 perckor igazoltatták H. Dorina helyi lakost. Az intézkedés során kiderült, hogy a 21 éves nővel szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság helyszíni bírság meg nem fizetése miatt 2 nap szabálysértési elzárást rendelte el, ezért őt őrizetbe vették az egyenruhások.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)