Kezdőlap Állati MOZDULJ (KI) Kecskemét!- családi sportnap a Malom Központban

MOZDULJ (KI) Kecskemét!- családi sportnap a Malom Központban

Idén először kerül megrendezésre a MOZDULJ KI Kecskemét elnevezésű családi sportnap a Malom Központban. A rendhagyó eseményen garantált a szórakozás minden korosztály számára.

A program már reggel kezdetét veszi a Malom Teraszán, ahol Napindító Jóga várja a jóga szerelmeseit és azokat is, akik szeretnék kipróbálni magukat ebben mozgás formában.

A nap további részében a Malom Központ előtti téren Streetball bajnokság, Kincskereső Bicikli túra, illetve Gazdi- Kedvenc futás veszi kezdetét, de a nagymamáknak és nagypapáknak sem kell majd búsulniuk, hiszen a Nagyszülő- Unoka Futamon bátran kiállhatnak ők is, hogy megmutassák ugyanolyan energiával bírnak, mint kisunokáik. Akik úgy érzik a váltófutás az, amiben igazán jók, azok benevezhetnek a Családi Váltófutásra, amelyen belül legalább két generációnak kell képviseltetnie magát, de ha valaki egyénileg a legjobb, annak is lesz lehetősége egy 3 kilométeres távon lekörözni az ellenfeleket.

A sportolni vágyókat természetesen bent is számos program várja, hiszen sakk- és csocsóverseny egyaránt megrendezésre kerül, valamint pihenésképpen Kasza Tibi és Dér Heni koncertjén táncolhatnak vagy a TST táncbemutatóján, illetve a Star Gym Thai Boxing előadásán ámulhatnak.

Természetesen a szervezők gondoltak a kicsikre is, hiszen ők is részt vehetnek minden programban, illetve a délelőtt zenélő Lóca Együttes koncertjén is.

A sportnap alkalmából a Malom Központ egy versennyel is előrukkolt, amivel az iskolákat és óvodákat versenyezteti meg. Az az intézmény, amely a legtöbb gyermeket versenyezteti a rendezvényen (például pingpongban, futásban, streetballban), annak értékes nyereményben lehet része, hiszen az iskolák 100.000 Ft, az óvodák pedig 50.000 Ft értékű Hervis vásárlási utalványra tehetnek szert.

További információkért és a részletes programokért kattints a https://malomkecskemet.hu/hu/esemeny/46-mozdulj-ki-kecskemet oldalra!

Mi ott leszünk és Ti?