Kezdőlap Állati Tapasztalatlanok előnyben: alkotótábor Pakson

Tapasztalatlanok előnyben: alkotótábor Pakson

A 2016-os Alkotó Energia pályázat folytatásaként alkotótábort szervez az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.: a Pentart szakmai védnökségével megvalósuló táborra azok jelentkezését várják, akik szeretnék elsajátítani a bútorfestés, tárgyalkotás alapjait, de eddig nem volt lehetőségük a gyakorlatban megismerni a Csináld magad! mozgalom ezen irányzatát.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. június 21-25. között alkotótábort szervez Pakson, amely során a résztvevők elismert alkotóktól sajátíthatják el a bútor- és tárgyfelújítás alapvető ismereteit, a megfelelő technikákat és anyaghasználatot. Az Alkotó Energia tábor szakmai foglalkozásain Misurda Ágnes (Chameeleon Stúdió), Hosszú-Bardócz Éva (Pure Design by bardoczeva), Kmetyó Lászlóné Krisztina (Vintagevelem), Szendrődi Enikő (Nemiskacat) és Thuróczy „Sultan” Zoltán (Lakbear) osztják meg tudásukat a szerencsés pályázókkal.

A tábor során a résztvevők gyakorlat-orientált foglalkozásokon ismerkednek meg a bútorfelújítás alapjaival, a festési és díszítési technikákkal, anyagokkal. A résztvevők a tábor végén nem csupán számos ismerettel, de több, saját maguk által készített tárggyal gazdagodva térhetnek haza.

A térítésmentes Alkotó Energia táborba bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18 éves, és kedvet érez az alkotáshoz, de eddig nem volt bátorsága, ideje vagy lehetősége arra, hogy megszerezze a szükséges tudást és tapasztalatot.

Jelentkezni május 22-én éjfélig lehet elektronikus úton az http://alkotoenergia.hu/alkototabor2017 oldalon, ahol a táborral kapcsolatos további információk és a pályázati feltételek részletei is megtalálhatók. A beérkezett pályázatokat az MVM Paksi Atomerőmű Zrt bírálja el: május 26-án derül ki a 26 szerencsés bentlakó táborozó résztvevő neve.

 

Háttér-információ

Az Alkotó Energia pályázatot az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. első alkalommal 2016-ban írta ki a hazai Csináld magad! mozgalom alkotói számára. A pályázatra összesen 1839 saját készítésű, felújítású tárgy érkezett bútorfelújítás-bútorfestés, bútor- és használati tárgy-készítés, valamint használati és egyéb tárgyak dekorálása, díszítése kategóriákban. A pályázat 2017 őszén folytatódik.