Kezdőlap Gasztro Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Desiderio Pizzéria

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Desiderio Pizzéria

Közel egy évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Hunyadivárosban a Desiderio Pizzéria, amely azóta is hatalmas sikernek örvend. Az elmúlt egy évben Káplár Szabolcs ügyvezető igazgatónak és fantasztikus csapatának köszönhetően sikerült kialakítaniuk egy bizalmas törzsvásárlói kört, akik mindig szívesen választják a Desiderio pizzáit.

Bár beülésre nincs lehetőség, de ezt kiválóan ellensúlyozza a gyors házhozszállítás és a széles választék. Kemencében sült ételeik, frissensültjeik, desszertjeik, salátáik, tészta ételeik bárkit elkápráztatnak, akik egyszer megkóstolták azokat. A Desiderionál hiánypótló módon desszert pizzákat is árulnak, mindazoknak, akik étkezés terén is az egyediségre törekszenek.
A pizzéria rendkívül termékeny évet zárt, hiszen ételkülönlegességeivel és nyitási akcióival hamar elnyerte a város lakóinak szívét. Mindenki hatalmas örömmel fogadta, amikor a Hirös Hét Fesztiválon sétálgatva találkozott kedvenc pizzázójával.
A Desiderio Pizzéria emberségből is jelesre vizsgázott, hiszen minden rendelés árából 5%- ot a Kecskeméti Autizmus Centrum gyermekei részére ajánlottak fel, akik ebből az összegből egy gyönyörű fészekhintára tudnak gyűjteni. Emellett a KTE Kosárlabdaklub jótékonysági mérkőzésén is részt vállalt a Hírös Koraszülöttekért Közhasznú Alapítvány támogatásában.

Desiderio Pizzéria
Kecskemét, Kandó Kálmán utca 1.
Telefon: 0676/ 738- 236, 0620/ 217- 9791