Kezdőlap Gazdaság VONALVEZETŐ Kft. – Egy új csapat született

VONALVEZETŐ Kft. – Egy új csapat született

Az elmúlt hónapokban a kecskeméti VONALVEZETŐ Kft. bővülésével – megújulásával, a cég egy minden korábbinál frissebb és lelkesebb közlekedéstervező-úttervező mérnökcsapattá változott. Hogy kik is alkotják és hogyan működik ez a megújult „tervezőmérnöki közösség”? Ezt mondják el most maguk – a régi és új – csapattagok!

Erős Tamás – Irodavezető-tervező

„Immáron hetedik esztendeje, 2010 óta dolgozom a VONALVEZETŐ Kft. munkatársaként. Eleinte segédtervezőként kezdtem, jelenleg pedig irodavezetői és tervezői pozíciót töltök be a cégnél. Igen sokrétű a munkafolyamatom, hiszen én koordinálom a segédtervezők és műszaki ügyintézők feladatait, ellenőrzöm és adatokkal látom el őket, emellett pedig tervezői és műszaki szakértői-ellenőri feladatokat látok el.
A munkatársakat illetően egy nagyon jó kis csapat verbuválódott össze az elmúlt hónapokban, mindenkinek megvan a saját feladatköre és erőssége, amelyet maximális precizitással és szaktudással végez. Ezeket a szaktudásokat nagyon jól össze tudjuk hangolni és egy működő csapattá formálni.”

Nagy Krisztina – Segédtervező

„Segédtervezőként tavaly október óta vagyok részese a Vonalvezető Kft. csapatának. Segédtervezőként általában szerkesztői, rajzolói munkaköröket töltök be, helyszíni-bejárásokat tartok, beszerzem a tervezéshez szükséges adatokat és dokumentálom is azokat.
A Vonalvezető Kft. fő ismertetőjegyeiként a színvonalas mérnöki szolgáltatást, a precízséget, a hatékony munkamegosztást, valamint a határidőre való teljesítést emelném ki, amely mind a vezetőség, mind pedig a mérnökök és a csapat többi tagjának összefogásából, munkájából ered. „

Dunai Beáta – Segédtervező

„Közel fél éve töltök be segédtervezői munkálatokat a cégnél, amelynek keretében rajz- és szerkesztői munkák kivitelezésével, adatok beszerzésével, helyszíni szemlékkel és a tervek dokumentálásával járulok hozzá a Vonalvezető Kft. sikereihez.
A mérnöki gárda működéséhez elengedhetetlen a jó kommunikáció, a közös döntések lehetősége, a felmerülő kérdések megvitatása és a jó összhang létrejötte. A Vonalvezető Kft-nél 100%-os munkavégzés folyik, hiszen elkötelezetten, színvonalasan, korszerű tervekkel érjük el mérnöki sikereinket. „

Csapó Kitti – Műszaki ügyintéző

„Múlt év októbere óta vagyok a mérnöki – és úttervezési feladatokat ellátó VONALVEZETŐ Kft. munkatársa. Műszaki ügyintézőként és szerkesztőként rajzolással és szerkesztéssel, továbbá adatok beszerzésével, egyeztetésekkel, jóváhagyásokkal, dokumentálásokkal foglalkozom.
Fiatalos, lendületes csapatként elmondhatjuk, hogy a ránk bízott feladatokat maximális pontossággal és szakmai elhivatottsággal végezzük, amelyhez egy segítőkész, korrekt vezetői réteg párosul.”

Palatinus Rita – Irodai asszisztens

„A Vonalvezető Kft. munkatársaként 5 hónapja dolgozom, elsősorban a vezetők, illetve a mérnökök munkáját segítem, illetve egyéb, a cég működéséhez elengedhetetlen tevékenységeket. A Vonalvezető Kft. az elmúlt esztendők során kiemelkedő teljesítményével, pontosságával, precizitásával, illetve jól működő, segítőkész csapatával rendkívüli sikereket ért el.
Egy cég sikerének a titka a csapatmunka és a jó vezető, így fontos, hogy megfelelő jövőképpel, a hibákat elismerve, kölcsönös tisztelettel forduljunk egymás felé.”
Egy jó mérnökcsapatot a mérnöki-tervezői munka szeretete, közös élménye tudja igazán összekapcsolni és valódi sikerre vinni – vélik a „Vonalvezetők”, akiknek ebben a szellemiségben sikerült a közelmúltban egymásra találni. Így végzik azóta a folyamatos belső műhelymunkát, ellátva a közlekedéstervezői-úttervezői feladatok teljes spektrumát.

VONALVEZETŐ Mérnöki és Gazdaságfejlesztő Kft.
6000 Kecskemét, Katona József tér 6.
Tel.: +36 76 486-610
Mobil: +36 30 425-7828
Fax: +36 76 506-199
E-mail: [email protected]

#Vonalvezető #Kecskemét