Kezdőlap Események YOUTH DIPLOMA 1 TANFOLYAM A PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEMEN

YOUTH DIPLOMA 1 TANFOLYAM A PALLASZ ATHÉNÉ EGYETEMEN

Finta Zita, Egyetemünk kancellárja nyitotta meg a Coerver Coaching kétnapos Youth Diploma 1 tanfolyamát 2017. május 22-én. Az ország szinte valamennyi klubjából, mintegy száz futballedző érkezett a szakmai rendezvényre, hogy megismerkedjenek a Coerver Coaching alapjaival. A továbbképzés az MLSZ Edzőképző Központ által elfogadott kredit-pont szerző eseménynek számít, amelyért 6 pontot írnak jóvá a részvevőknek.

A Pallasz Athéné Egyetem a magyar felsőoktatás regionális központjává kíván válni, és e célhoz jelentős mértékben hozzájárul, ha olyan rendezvények házigazdája lehet, mint a mai napon kezdődő nemzetközi képzés – hangsúlyozta Finta Zita. – A sport kiemelt jelentőségű terület, amelynek menedzselésére önálló sportirodát tartunk fenn. Rendszeresen rendezünk sporteseményeket, ahol dolgozók és tanulók összemérhetik képességeiket. Az igényes sportolás fizikai feltételeit a hetekben lezajlott futballpálya rekonstrukció is biztosítja.E mellett az egyetemi oktatók módszertani tudását is meg kell újítani, hogy képesek legyenek a Z-generáció megszólítására, és ki tudják használni a modern infokommunikációs technológiákat. Példaként említhetem, hogy ennek érdekében most indítjuk el egy online feladatgyűjtemény kidolgozását, mely segíti majd az oktatók munkáját abban, hogy a megfelelő e-learning tananyagot, prezentációt, szimulációt, figyelemfelkeltő videót, stb. beépíthessék a tantervükbe. Ezeknek a módszereknek az elfogadtatása érdekében hasonló csatákat vívunk meg, mint a Coerver képzés oktatói – tette hozzá a kancellár.

Finta Zita végezetül megköszönte a Coerverképviselőinek, hogy a Pallasz Athéné Egyetemen mutatják be a modern sportvezetés módszereit és lehetővé teszik számunkra is, hogy a legjobbaktól tanuljunk.

A kétnapos továbbképzésen Coerver módszer alapjait mutatják be az edzőknek. A program egy 33 éve tartó fejlődés eredménye. Pályája során a Coerver Coaching együtt dolgozott a legnagyobb futballszövetségekkel, a világ vezető klubjaival, edzőivel, és világhírű játékosokkal a nemzetközi ligákból.

A rendezvény célja, hogy a programon résztvevő akadémiai vagy utánpótlás edzők, testnevelő tanárok, szülők megismerjék, hogyan lehet még hatékonyabban edzést tervezni, és azt megvalósítani. Az új Coerver Coaching Edzés Tervező egyszerű és gyors megoldást biztosít mindenki számára, aki hatékonyan szeretné megtervezni edzéseit: Kiválóan alkalmazható jó minőségű gyakorlatok és edzés játékok előkészítésére.