Kezdőlap Események A Kecskeméti Piaccsarnokban forgatott a TV Paprika

A Kecskeméti Piaccsarnokban forgatott a TV Paprika

Csütörtökön a hírös városba látogatott a népszerű főzőműsorai okán közkedvelt TV Paprika. A gasztronómia televíziós csatorna a Piaccsarnokban vett fel jeleneteket újonnan induló televíziós sorozatához.

A TV Paprika televíziós csatorna hamarosan új televíziós sorozatot indít „Dóra a piacon” címmel, melyben a műsorvezető: Havas Dóra járja az ország piacait, ahol alapanyagokat vásárol az általa a stúdióban elkészítésre kerülő ételekhez.

Ennek során érkezett forgatni a stáb csütörtökön a Kecskeméti Piaccsarnokba – ahol a műsorvezetőnek elöljáróban Kolek Andrea, az Intézmény- és Piacfenntartó Szervezet igazgatója mutatta be a piacot; ezt követően pedig Havas Dóra egészséges, friss alapanyagokat vásárolt, és közben szívélyesen  elbeszélgetett az árusokkal.

 

A tervek szerint majd szeptemberben adásba kerülő műsor forgatásának végeztével a TV Paprika munkatársai elismerő szavakat mondtak a kecskeméti piac lenyűgöző árubőségéről, magával ragadó hangulatáról, és a kecskeméti emberek kedvességéről is. A Kecskeméti Piaccsarnokról pedig, mint az ország egyik legszebb piacáról beszéltek.