Kezdőlap Állati Fergeteges hangulatban telik az utolsó nap is

Fergeteges hangulatban telik az utolsó nap is

Bár a háromnapos rendezvény utolsó napjához érkezett ez sem a hangulatán, sem a programokon nem látszik.

A délelőttöt Gyöngyösiné Szabó Katalin és Borsányi Irén mesejátéka nyitotta, majd a Múzeumi Tojáskörút nyereménysorsolása következett.

A nap folytatásaként fellépett a Kodály Zoltán Ének- Zenei Általános Iskola 3. osztálya egy néptánc bemutatóval, majd a Tűzön- Vízen Át Egyesület és az Ágasegyházi Tánccsoport is megmutathatta tudását.

A Főtérre látogatók ezen a napon is színes kirakodó vásárokat nézhettek végig, népi fajátékokat és szalma játszóteret próbálhattak ki. A gyerekek kézműves foglalkozásokon, tojáskvízen és pecsétgyűjtő játékon is részt vehettek.

Az egész napos programok mellett a színpadon színes zenei produkciók várták a megpihenni vágyókat. A délután folyamán fellépett a Boróka Együttes, a Mátyás Király Citerazenekar, valamint a Ballószögi Kincsecskék és a Hegedűs Együttes.

Ezt követően kihirdették a főzőverseny eredményeit, majd ismét a táncé volt a főszerep, hiszen a színpadon a Kunság Táncegyüttes műsorát élvezhettük. A Veracruz Együttes koncertjét követően megtudhattuk, hogy ki lett a Kereki Tojásfutam győztese.

Az esti buli jó hangulatáért a Miskolci Illés Emlékzenekar felel, ezután pedig a rajongók szem és fültanúi lehetnek a Dokk Együttes búcsúkoncertjének.