Kezdőlap Gasztro Hagyományos ízek, hűsítő italok a Mirror Cafeban

Hagyományos ízek, hűsítő italok a Mirror Cafeban

Barátságos hangulatával, vendég centrikus légkörével és változatos kínálattal várja régi és új vendégeit a Mirror Cafe, amely közel 3 hónapja nyitott a Csongrádi utca 4. szám alatt. A Mirror Cafe rendkívül modern, mégis otthonos berendezésével garantáltan rabul ejti a fiatalabb és idősebb korosztály szívét is.

A hagyományos ízekre törekvő Mirror Cafeban sonkás, tonhalas, valamint különleges, vega meleg szendvicseket is találhatnak mindazok, akik egy könnyed ebédre vágynak. A finom ételek mellé pedig biztosan mindenkinek jól esik egy hideg Csíki sör, Macifröccs, esetleg egy hideg üdítő vagy limonádé, amelyet 6 féle ízben kérhetnek a vendégek.

Ebben a hőségben igazán jól esik mindenkinek egy hideg ital vagy egy finom Softi lágyfagyi, amely a Mirror Cafe kínálatában is megtalálható.

Akik mégis inkább egy forró csokira vágynak, azok se keseredjenek el, hiszen az itallapon 8 féle ízesítésű is szerepel, amelyek között mentás és chilis is fellelhető. A meleg vagy hideg italok mellé pedig igazán nagyszerű kísérőnek bizonyulnak a Manna Ice kiváló süteményei, amelyek közül bátran válogathatnak, hiszen 12 féle áll a vendégek rendelkezésére.

A Mirror Cafe csapata esküvőkön, kerti partikon, illetve különböző rendezvényeken is részt tud venni a Softi különleges lágyfagyijaival. A barátságos kávézó kiváló helyszíne lehet egy céges reggelinek is.

Érdemes a Mirror Cafet választani ünnepeken és hétköznapokon egyaránt!

Mirror Cafe
Kecskemét, Csongrádi utca 4.
Tel. :0630/ 507 4050