Kezdőlap Események Kecskeméten nyitja 10. üzletét a Kwik Fit Márkafüggetlen Autószerviz

Kecskeméten nyitja 10. üzletét a Kwik Fit Márkafüggetlen Autószerviz

A Kecskemétre újonnan berobbanó, országos szinten immár a 10. üzletét megnyitó Kwik Fit Márkafüggetlen Autószerviz Európa legnagyobb márkafüggetlen gumi – és autószerviz hálózata, amelynek kereskedelmi folyamata a minőségi követelményrendszeren, filozófiája pedig az ügyfélcentrikusságon – ezáltal a speciális szaktudáson, a modern technikai berendezéseken és a kitűnő értékarányokon – alapszik.

 

A 40 éve, Skóciában alakult hálózat mára összesen 10000 üzlettel van jelen az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Olaszországban és Magyarországon. Budapesten 5, Budaörsön, Baján, Győrött, Sopronban és újonnan Kecskeméten pedig 1-1 szerviz működését teszi lehetővé.

A Kiskőrösön és Kecskeméten ugyancsak jelen lévő, autómárka kereskedéssel és szervizzel foglalkozó M+F Autó Kft. ügyvezetőjét, Mészáros Györgyöt kérdeztük, aki több évtizedes cégvezetői és autós tapasztalatával partneri viszonyra lelt a Kwik Fit-tel, ezáltal bővítve az európai szinten elismert cég magyarországi hálózatát.
A kecskeméti Kwik Fit Márkafüggetlen Autószerviz egyébként június 9-én, az Izsáki út 20. szám alatt tartja nyitóünnepségét, amelyre mindenkit szeretettel várnak a vezetőség tagjai.

„Az M+F Autó Kft. tevékenysége hosszú évek óta autómárka-kereskedéssel és márkaszervizeléssel foglalkozik, ám több évtizedes cégvezetői és autós tapasztalatommal úgy döntöttem, hogy a márkafüggetlen gépjármű-szervizelés – és javítás, valamint a gumiabroncs-értékesítés irányába fejlesztem a cégem, hiszen az új autók értékesítésének a csökkentésével megnőtt a kereslet a minőségi autójavítás iránt.

Egy olyan régóta jelen lévő és jól működő hálózatban, mint a Kwik Fit, már adottak a folyamatrendszerek. Szakmai elköteleződésünknek és szenvedélyünknek hála egyből azonosulni tudtunk a márkafüggetlen skót cég filozófiájával, ahol szintén az ügyfélközpontúság a fő szempont.” – Nyilatkozta Mészáros György.

A Kwik Fit kereskedelmi folyamata egyébként a minőségi követelményrendszerre épül és öt ismertetőjegyet tartalmaz:

 

Márkafüggetlenség
Bejelentkezés nélküli fogadás
Csak azt cserélik, ami szükséges
Nincs elkötelezettség
Európai garancia a Kwik Fit által végzett javításokra

A cég tevékenysége a gumiabroncs, fék, futómű, kipufogó, időszakos szerviz, műszaki vizsga, klíma és akkumulátor értékesítésén és szolgáltatásain alapszik, –de elsőként a hálózatban – itt lehet igénybe venni az Europe Assistance szolgáltatást, valamint a javítási és áruhitel lehetőségét is.

A Kwik Fit Magyarország vezetősége és az M+F Autó Kft. ügyvezetője, Mészáros György minden érdeklődőt örömmel vár a Kwick Fit hálózat 10. szervizének megnyitó ünnepségére.

Megéri ellátogatni, ugyanis a Kwik Fit kecskeméti autószervize személyre szabott, speciális és minőségi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, betekintést nyerve a javítás részleteibe.