Kezdőlap Kecskemét Lopás vádjával vették őrizetbe a kecskeméti férfit

Lopás vádjával vették őrizetbe a kecskeméti férfit

Két alkalommal is a dunaegyházi utcákon – nyitott állapotban, lehúzott ablakokkal – parkoló autókból lopott a kecskeméti férfi.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2017. június 28-án 16 óra 15 perckor lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette L. István 30 éves kecskeméti lakost.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. június 21-én 9 óra körül Dunaegyházán, a Duna utcában nyitott állapotban, lehúzott ablakkal parkoló Opel Vivaro típusú gépkocsiból ellopott egy övtáskát, amiben több mint 250 ezer forint volt.

Továbbá megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017. június 27-én 23 óra 30 perc körül Dunaegyházán, az Országút utcában egy szintén nyitott állapotban, lehúzott ablakkal parkoló Seat Ibiza típusú személygépkocsi hátsó üléséről eltulajdonított egy pénztárcát, amiben készpénz és a sértett nevére kiállított személyes iratok, valamint bankkártyák voltak.

A rendőrség felhívja az állampolgárok figyelmét, hogy gondosan ügyeljenek arra, hogy a gépkocsijukat minden esetben zárják be és lehetőleg ne hagyjanak benne pénzt, táskát, iratokat, egyéb értéket!

Ha ez mégis szükséges, tegyék ezt úgy, hogy ne látszódjon kívülről, mi minden található az autóban!  Használják a csomagtartót!

 (Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)