Kezdőlap Kiemelt Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 8 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Baján, a Család utcában közlekedett 2017. július 18-án 7 óra 30 perckor egy 69 éves helyi nő az általa vezetett Ford Fiesta típusú személygépkocsival. A Dömötör utca és a Család utca kereszteződéshez érve az ott kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtábla hatálya alatt a Dömötör utcába kanyarodott, amely során elütötte a neki balról, a védett Dömötör utcában a Bernhart utca irányába közlekedő 63 éves bajai kerékpáros nőt. A biciklis súlyos sérüléseket szenvedett.

12

Egy Opel Antara típusú személygépkocsival közlekedett egy 46 éves helyi férfi 2017. július 18-án 6 óra 50 perckor Lajosmizsén, a Bajcsy Zsilinszky utca és a Bajza utca kereszteződésében. Haladása során, a kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére a kereszteződésbe behaladt, melynek során összeütközött a neki jobbról érkező 72 éves lajosmizsei lakos által vezetett segédmotoros kerékpárnak. A baleset következtében a 72 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)