Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

2017. 07. 24.

 Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos, három könnyű sérüléssel, valamint hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Ittas vezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre két főt állítottak elő az egyenruhások.

 

Tiszaalpáron, az Ady Endre utcában közlekedett 2017. július 23-án 13 óra körül egy 66 éves helyi lakos egy Renault Trafic típusú tehergépkocsival Lakitelek felől Csongrád irányában. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr haladása során az úttest jobb szélén álló Mercedes Intouro típusú autóbusz kikerülését megkezdte oly módon, hogy nem biztosított elsőbbséget a szemközti forgalmi sávban közlekedő Yamaha típusú motorkerékpárnak, ezért összeütköztek. A motoros az ütközés hatására eldőlt, csúszott az úttesten, majd nekiütközött a várakozó autóbusznak.  A baleset következtében a motorkerékpár vezetője, egy 64 éves szegedi férfi az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Vezessenek óvatosan és körültekintően! Kérjük a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályait betartva, elsőbbségadási kötelezettségeiknek eleget téve közlekedjenek!