Kezdőlap Rendőrségi hírek BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

BÁCS-KISKUN MEGYEI BALESETI ÖSSZESÍTŐ

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában kettő súlyos és egy könnyű sérüléssel, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

Az 54102-es számú úton közlekedett Bugac irányából 2017. július 27-én 14 óra 57 perckor egy 58 éves kiskunfélegyházi lakos egy Suzuki Ignis típusú személygépkocsival. A sofőr haladása során az út 15.320-as méterénél az előtte haladó Simson gyártmányú motorkerékpár előzésébe kezdett. A manőver közben észlelte a férfi, hogy a motoros az úton balra tart, ezért fékezett, azonban az ütközést nem tudta elkerülni. A baleset következtében a motorkerékpárt vezető 31 éves bugaci férfi az elsődleges orvosi szakvélemény alapján életveszélyes sérülést szenvedett.

 

Baján, a Dózsa György úton közlekedett 2017. július 27-én 14 óra 15 perc körül egy 75 éves jánoshalmi lakos egy Volvo S40 típusú személygépkocsival. A férfi haladása során a Dózsa György út és a Szent László utca kereszteződésében az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a balról érkező 17 éves bajai lakos által vezetett, Simson gyártmányú motorkerékpárnak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a motoros férfi az elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.