Kezdőlap Állati Fergeteges falunap Fülöpházán

Fergeteges falunap Fülöpházán

Rendkívül izgalmas és eseménydús nap elé néznek mindazok, akik július 15- én, szombaton Fülöpházára látogatnak, hiszen elérkezett a várva várt falunap, amely az előző évekhez hasonlóan idén is rengeteg színes programmal várja az érdeklődőket.

Az Ady Endre Művelődési Ház melletti szabadtéren megrendezésre kerülő esemény megnyitójára délben kerül sor, amit a Fülöpházi Óvodások műsora követ.

Fülöpháza Község önkormányzata egy igazán finom ebéddel, illetve vacsorával is megajándékozza a falunap résztvevőit, ezáltal senkinek sem kell órákat a konyhában robotolnia, hogy elkészüljön az étel, hanem bátran élvezheti mindenki az egész napos programkavalkádot.

A délután folyamán pedig fellép a Fülöpházi Őszi Szél Népdalkör, illetve megtekinthetjük a Kereki Nótások műsorát is.  A tánc szerelmesei is megtalálják a nekik való programot, hiszen többek között az Orgovány Gyöngyszemei elnevezésű tánccsoport is bemutatja hastánc tudását a közönségnek.

A szervezők aerobik, illetve Jiu- jitsu bemutatóval is készülnek a kilátogatók számára, amelyekhez természetesen bárki csatlakozhat, aki kedvet kap egy kis testmozgáshoz. Este fél kilenctől egy oltári utcabál veszi kezdetét, ahol a hajnalig tartó jóhangulatért Kotlár Ferenc és Török Gyula felel.

Azért, hogy a kisebbek is jól érezzék magukat, a falunap területén óriási ugrálóvár kerül felállításra, valamint arcfestésre is lesz lehetőség.