Kezdőlap Országos események Információk a mai magyar érintettségű versenyekről és az elérhető jegyekről

Információk a mai magyar érintettségű versenyekről és az elérhető jegyekről

Budapest, 2017. július 30. – Ma véget ér a 17. FINA Világbajnokság versenyprogramja, de a zárónap is hatalmas izgalmakat tartogat számunkra. Legkedvesebb számában, 400 méter vegyesen selejtezőt úszik Hosszú Katinka, aki mellett Jakabos Zsuzsának, Gyurta Gergelynek, Verrasztó Dávidnak és a 4×100 méteres női vegyesváltónak is szurkolhatunk. A férfiak 27 méteres döntőjével zár ma a vizes VB leglátványosabb versenysorozata, az óriás toronyugrás. Akik szeretnék élőben látni a hihetetlen ugrásokat, még vásárolhatnak jegyet az Eventim hálózatában. 

Ma az úszódöntőkkel és a férfi 27 méteres óriás toronyugrás döntőjével véget ér a 17. FINA Világbajnokság versenyprogramja. A világesemény iránt végig hatalmas volt az érdeklődés, a VB különböző versenyhelyszínein eddig 396 ezren drukkoltak a résztvevőknek a helyszíneken. A két budapesti szurkolói zónában pedig közel 300 ezren szurkoltak együtt, átlagban naponta 21.000 szurkoló látogatott ki a FanZone-okba.

Óriási izgalmakat tartogat a Duna Aréna utolsó délelőtti selejtezősorozata, hiszen tegnapi hatalmas versenyzéssel, egyéni és országos csúccsal elért 200 méter hát ezüstje után ma ismét rajtkőre áll Hosszú Katinka. Legkedvesebb számában, a 400 méter vegyesen Hosszú Katinka mellett megméretteti megát Jakabos Zsuzsa is, míg a férfi 400 méter vegyes selejtezőfutamai alatt Gyurta Gergelynek és Verrasztó Dávidnak szurkolhatunk. Szintén medencébe ugrik ma női és férfi 4×100 méteres vegyesváltónk is. Akik szeretnék a helyszínen buzdítani versenyzőinket, még megtehetik, hiszen jegyek még elérhetőek az Eventim hálózatában.

A nők tegnapi fináléját követően ma 12.00 órától a férfiak 27 méteres döntőjével folytatódik az óriás toronyugrás versenysorozata. A világesemény leglátványosabb versenyének mai döntőjére még szintén lehet jegyet kapni, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel az eredetileg tervezett 1500 néző befogadására alkalmas lelátó mellett, a Szervezőbizottság és a Mahart összefogásának eredményeként a Dunán, egy 80 méter hosszú és 20 méter széles uszályon ideiglenes nézőteret alakítanak ki.  

Ugyanakkor azok is élőben nézhetik a lélegzetelállító ugrásokat, akiknek nem sikerült jegyhez jutniuk. A versenyszámokat a Margitszigeten és Duna Arénánál található szurkolói zónáknál közvetítik az eseményeket.

 

Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.