Kezdőlap Gasztro Nádas Vendéglő: Harminc éve a tradicionális magyar ételek szolgálatában

Nádas Vendéglő: Harminc éve a tradicionális magyar ételek szolgálatában

Szinte nincsen olyan hagyományos ételeket kedvelő személy Bács-Kiskun megyében, aki ne hallott volna már legalább egyszer mindenki kedvenc gasztro-egységéről, a jakabszállási Nádas Vendéglőről, amely tradicionális, házias ízeivel méltón szerepel Bács-Kiskun megye legnépszerűbb vendéglátóhelyei között.

 

A fenséges pacal – és birka pörköltjéről, valamint kiváló sültes táljairól elhíresült étterem idén ünnepeli a 30. jubileumi esztendejét, amely hatalmas mérföldkő a családi vállalkozásként működő Nádas Vendéglő életében.

A Vendéglő alapítóját, Szentkúti Gyulát és fiát, a jelenlegi tulajdonos Szentkúti Györgyöt kérdeztük a vendéglátóegység kezdeti sikereiről, az évek alatt lezajlott fejlesztésekről, a közkedvelt ízvilág kialakításainak fortélyairól, valamint a vállalkozás jelenlegi tevékenységeiről.

„A Nádas Vendéglő 1986 óta várja vendégeit hagyományos, magyaros ételeivel, illetve barátságos, vendégszerető kiszolgálásával. Vendéglőnk az évek alatt folyamatosan fejlődött, ám receptúránk mit sem változott: továbbra is a tradicionális magyar ételek és ízek jellemzik vendéglátóegységünk arculatát.” – nyilatkozta Szentkúti Gyula, akinek a nevéhez fűződik – többek között – az étteremben kapható fenséges pacalpörkölt receptje is, amelyet több mint 30 éve imádnak a családias környezetű vendéglőbe betérő vendégek.

Szentkúti György, a Nádas Vendéglő jelenlegi ügyvezető tulajdonosa 2015. január 1-jén vette át a cég irányítását és azóta számos fejlesztést megvalósított már a vendéglő korszerűsítésének érdekében.

„Az elmúlt évek során több olyan fejlesztést valósítottunk meg önerőből, amely a vendéglő színvonalának a fenntartása, illetve annak emelése érdekében került kivitelezésre.
Ezen fejlesztések közé sorolható az éttermünk konyhájának technikai fejlesztése, a 100 fő befogadására képes gyönyörű rendezvénytermünk megépítése, illetve a kovácsoltvassal szegélyezett vadonatúj teraszunk is, amelynek köszönhetően akár kint is elfogyaszthatják a vendégek az ételeiket. Számunkra rendkívül fontos, hogy a Nádas Vendéglő – csakúgy, mint 30 évvel ezelőtt – továbbra is a magyaros ételek, a családias hangulat és a barátságos kiszolgálás központja legyen.”
– mesélt Szentkúti György az elmúlt esztendők említésre méltó korszerűsítéseiről.

A 2016-ban kivitelezésre került 100 fő befogadására alkalmas rendezvényterem egyébként gyakran szolgál különböző rendezvények – lagzik, ballagási ebédek, születésnapi-névnapi ünnepségek, céges találkozók – és egyéb izgalmas programok helyszínéül.

Megéri ellátogatni a Nádas Vendéglőbe, ahol garantált a finom ízvilág és a változatos kínálat, ráadásul elérhető áron juthatunk hozzá kedvenc magyar ételeinkhez.

Nádas Vendéglő
Jakabszállás,
III. körzet tanya 97/a
Nyitva tartás:
05:00 – 21:00
Tel: 70/ 552 4558