Kezdőlap Események Vizes VB: Információk a mai magyar érintettségű versenyekről

Vizes VB: Információk a mai magyar érintettségű versenyekről

Balatonfüreden ma akár éremért is szoríthatunk, és eldől az is, meglesz-e férfi pólósainknak a csoportelsőség. Továbbra is óriási az érdeklődés a vizes világbajnokság versenyszámai iránt, jegyek a nyíltvízi úszás mai versenyeire és a női 3 méteres műugrás döntőjére érhetők el.

Nagy érdeklődés övezi a 17. FINA Világbajnokság mérkőzéseit, eddig összesen 287 ezer jegy kelt el.

Az esték a vízilabdáról szólnak, délelőtt pedig Balatonfüreden lehet szurkolni a magyaroknak. Ma kerül sor a női és férfi 25 km-es nyíltvízi úszás döntőire, amelyekben Gyurta Gergely, Rasovszky Kristóf, Olasz Anna és Sömenek Onon Kata is rajthoz áll.  Érdemes kilátogatnia az eseményre annak, aki teheti, hiszen ez a táv Olasz Anna fő száma, így éremért szoríthatunk!

Műugróink közül Somhegyi Krisztián a selejtezőkben küzd a döntőbe kerülésért, míg ugyanezen női számban 18:30-kor kezdődő döntőn osztanak érmeket – sajnos magyar sportoló nélkül hiszen Kormos Villő a 28. helyen végzett és nem jutott a fináléba. A döntőre még érhetők el jegyek.

11:00 órakor a Városligetben a leglátványosabb szinkronúszó szám, a kombinációs csapatversenyek döntőjére kerül sor, erre a versenyszámra már nem lehet jegyet kapni, a magyar versenyzők nem jutottak be a döntőbe.

Estére szintén teltház várható a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában, ahol a férfi vízipóló válogatott Franciaország ellen játszik. A magyar válogatott csoportelsőbbségét csak az akadályozhatja meg, ha az utánuk következő Olaszország-Ausztrália meccsen az olaszok 11 gólos különbséggel verik ellenfelüket. A délelőtti mérkőzésekre még lehet jegyet kapni.