Kezdőlap Események Az Alföldi Régió Magazin csapata osztott ebédet a Wojtyla Házban

Az Alföldi Régió Magazin csapata osztott ebédet a Wojtyla Házban

Ezen a napsütéses nyári napon az Alföldi Régió Magazin szerkesztősége látogatott el a Wojtyla Barátság Központba, hogy személyesen nyújtsa át adományait Farkas P. Józsefnek, valamint a ház szegényeinek.

A meleg ebédnek és a desszertként feltálalt friss pogácsának minden jelenlévő nagyon örült és hálás szívvel ült le az ebédlő asztalhoz, hogy egy közös ima elmondása után jó étvággyal lásson neki az Eszterházy tokánynak, amit az ARM csapata Zimacsek Márta lapigazgatóval együtt személyesen osztott szét a központ rászorulói között.

Az ebédek kiosztása előtt azonban Zimacsek Márta szeretettel emlékezett vissza arra a 12 évre, amelyet a Wojtyla Barátság Központtal való szoros együttműködésben töltött:

„Megtiszteltetés számunkra, hogy most itt lehetünk Veletek. Ezer szálon kötődünk a Wojtyla Házhoz, hiszen az Alföldi Régió Magazin a kezdetektől végig kíséri a központ mindennapjait.
Osztozom azokban az alapelveitekben, abban, hogy ne adjuk fel, mindig küzdjünk, és a Istenben való hitben, reményben.
Reméljük, hogy ezzel egy kicsit mi is tudtunk segíteni. Nagyon köszönjük.”

A mai napon Moldván Tibor parókus és családja is a Wojtyla Házban töltötte a délelőttöt, akik egyenesen Szikszóról érkeztek, hogy a gyülekezet által összegyűjtött 50.000 forint értékű adományt átnyújtsák Farkas P. József és a Wojtyla Ház szegényei részére. Szeptember 9- én kerül sor a szikszói templom szentelésére is, amelyre szeretettel hívták a központ igazgatóját.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Félegyházi Pékség Kft. nagylelkű felajánlását!