Kezdőlap Közlekedés Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Megyénkben az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel végződő, valamint kettő anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Öt sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.

Az 55-ös számú főúton Csávoly irányába közlekedett 2017. augusztus 6-án 1 óra 10 perc körül egy 54 éves kiskunhalasi férfi egy Dacia SD típusú személygépkocsival. A főút 88.125-ös méterénél eddig tisztázatlan körülmények között átsodródott a szemközti forgalmi sávba, majd árokba hajtott és felborult. A baleset következtében a gépkocsivezető és a jármű jobb első utasa – egy 57 éves kiskunhalasi nő – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérüléseket, míg a bal hátsó utas – egy 61 éves tompai nő – súlyos sérülést szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy körültekintően, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására!

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)