Kezdőlap Események Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Megyénkben az elmúlt 24 órában 2 súlyos és 2 könnyű sérüléssel, valamint 13 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy sofőrt ittas járművezetés gyanúja miatt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.

Az 53102-es számú úton közlekedett Helvécia irányába 2017. augusztus 14-én 14 óra 6 perckor egy 66 éves kecskeméti férfi egy Volkswagen Transporter típusú tehergépkocsival. Az út 1.400-as méterénél feltehetően figyelmetlensége miatt elütötte az előtte közlekedő kerékpárost. A kétkerekű járművet vezető 61 éves helvéciai férfi az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

Pirtón, a Petőfi utcában közlekedett az Ady Endre utca irányából egy 43 éves helyi férfi egy kerékpárral 2017. augusztus 14-én 18 óra 43 perckor. Haladása során a részére kihelyezett „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére feltehetően nem biztosított elsőbbséget a jobbról érkező Fiat Stilo típusú személyautónak – amit egy 33 éves szegedi nő vezetett -, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett. A kétkerekű vezetőjével szemben felmerült az ittasság gyanúja.

Ne feledjék: a balesetek megelőzhetőek! A legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása!

Balesetmentes közlekedést kíván a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság!

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye.)