Kezdőlap Közlekedés Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű  sérüléssel járó, valamint 11 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök.

 

Egy 53 éves holland állampolgár az általa vezetett Mercedes személygépkocsival Kiskunmajsán, a Petőfi utcában közlekedett 2017. augusztus 18-án 16 óra 55 perckor. Haladása során a Fő utca kereszteződéséhez érve az „Elsőbbségadás Kötelező” jelzőtábla utasításának nem tett eleget és a kereszteződésbe behaladva a tőle balról érkező Volkswagen Passat típusú személygépkocsival összeütközött. Az ütközés következtében a Mercedes az úttest melletti villanyoszlopnak ütközött. A baleset során a Mercedes sofőrje és 28 éves holland utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

123