Kezdőlap Kecskemét Baleset a 44-es számú úton

Baleset a 44-es számú úton

Megyénkben az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel, valamint tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A 445-ös számú úton közlekedett a 44-es számú út irányából egy 52 éves budapesti nő egy Opel Astra Caravan típusú személygépkocsival 2017. augusztus 27-én 12 óra 48 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint a 36-os kilométernél nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, majd a járdaszigeten keresztülhajtva nekiütközött a szemből érkező Renault Espace típusú autónak. A Renault ezután nekiütközött a mögötte haladó Opel Astra típusú személygépkocsinak, amit egy 35 éves kocséri férfi vezetett. A baleset következtében a Renault sofőrje – egy 59 éves nő – és hátsó utasa – egy 9 éves fiú – az elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérüléseket szenvedett.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)