Kezdőlap Állati Fashion Reggeli 3.0 – szerezd be elsőként az ősz legvagányabb darabjait!

Fashion Reggeli 3.0 – szerezd be elsőként az ősz legvagányabb darabjait!

Ha érdekel a divat és szívesen beszélgetnél szakemberekkel, akkor bátran látogass el szeptember 9-én a Malom Központba, ahol egy igazán izgalmas Fashion Reggeliben lehet részed.

A rendezvény során megismerkedhetsz az ősz legtrendibb darabjaival, amelyek nem hiányozhatnak egy fashioniszta gardróbjából sem, valamint azt is megtudhatod, hogy az elmúlt 100 év során, hogyan változott a társadalom nőkről alkotott képe.

A legújabb őszi divat megismerésében Sárkány Márta, a Dougless Senior Makeup Artistja, Papp Zsolt, a Wella Professionals fodrásza, valamint Tuza Zsuzsanna a Malom Magazin stylistja is segítségedre lesz.

Az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Fashion Reggelin, azt is megtudhatod, melyek azok a ruhadarabok, amelyek elfogadhatóak egy állásinterjún és mi az, amit érdemesebb eltenni az esti bulira.

A Fashion Reggeli minden résztvevőjét értékes ajándékcsomagok és ízletes koktélok várják a Malom Központ földszintjén.

Jelentkezz még ma a Malom Központ Facebook oldalán, a földszinten található információs pultnál vagy e- mailben a [email protected] címen és legyél az elsők között, akik betekintést kapnak az őszi kollekció kulisszái mögé.

 

Malom Központ
6000 Kecskemét
Korona utca 2.
Tel.: 0676/402- 200