Kezdőlap Gazdaság FILANTROP KFT. – Színvonal és szakértelem egy helyen

FILANTROP KFT. – Színvonal és szakértelem egy helyen


A FILANTROP Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft. 1949 óta elkötelezetten tevékenykedik kéményseprő-ipari tevékenységével Bács-Kiskun megyében és az ország számos pontján egyaránt.

A cég a kéményseprői szolgáltatása mellett környezetvédelmi tanácsadással (telephely engedélyeztetés; környezetvédelmi adatszolgáltatások, bevallások elkészítése; légszennyező pontforrásokkal, valamint hulladékkal kapcsolatos tevékenységek ügyintézése) veszélyes hulladékszállítással kapcsolatos tanácsadással (ADR) is foglalkozik, de a társasházakat érintő szellőzőkürtők tisztítását is vállalja.

A társasházak szellőzőinek kötelező tisztítását jogszabály írja elő, amely meghatározza, hogy kiknek kötelező időszakosan elvégeztetni a tisztítást. A FILANTROP azonban azoknak is javasolja az ellenőrzést, akiknek nem kötelező az, hiszen egy koszos szellőzőrendszer egészség- és tűzvédelmi problémákat is felvet. A szellőzőrendszerek tisztítása a biztonságos lakókörnyezet alapfeltétele.

Szintén komoly szabályozás van a veszélyeshulladékok szállításával kapcsolatban is.

A FILANTROP Kft. saját tanácsadóval és komoly referenciákkal szolgál partnerei részére. Tevékenysége során felkészíti a cégeket, hogy hogyan lehet a veszélyes hulladékot szabályosan tárolni, illetve szállítani.

„Fő irányunk, hogy a FILANTROP Kft., mint kötelező kéményseprő-ipariszolgáltatást végző nonprofit cég, működése során hű legyen nevéhez és filantróp, azaz emberbarát maradjon.

Eddigi tevékenységünk során bizonyítottuk rátermettségünket, hiszen a ránk bízott feladatokat sikeresen elvégeztük.

A kiváló szakembergárdának és a jó csapatmunkának köszönhetően a FILANTROP Kft. gazdasági helyzete továbbra is stabil, így nem csak géppark- és eszközfejlesztésre, hanem a kollégáink munkakörülményeinek a javítására is jut forrás.
A jövőben szeretnénk cégünk tevékenységi körét bővíteni. Eddigi munkáink során igény merült fel könyvelői szolgáltatásra, gázkészülékek javítására, szervizelésére, illetve lépcsőházak kifestésével, karbantartói munkáival is kerestek már meg bennünket.

A vegyes tüzelésű kazánok tűztéroldali tisztítása, valamint a villanybojlerek karbantartása, különböző lakatosmunkák felvállalása már elérhető szolgáltatáspalettánkban. 

„Az ÜGYFÉL a főnökünk, a MINŐSÉG a hivatásunk, célunk, hogy az ÁRÉRT valódi ÉRTÉKET adjunk!”

Fontos számunkra, hogy a vállalt szolgáltatói területeken mind a lakossági, mind a közületi ügyfelek megbízható, kiemelt partnereivé váljunk.” – nyilatkozta Dongó József, a FILANTROP Kft. cégvezetője.

A FILANTROP Kft. székhelye Kecskeméten működik, de Kalocsán is rendelkeznek telephellyel. A cég kéményseprői tevékenysége Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Tolna, Pest, Békés és Csongrád megyékre terjed ki, a további szolgáltatásaikat pedig az ország bármely pontján elérhetik.

Jó áron, jó minőség,
MEGBÍZHATÓ PARTNERTŐL!

FILANTROP
Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai
Nonprofit Kft.

Kecskemét, Ipar u. 2.
Tel: 76/ 322-321
[email protected]
www.filantrop.org