Kezdőlap Események Fölényes győzelem a felkészülési mérkőzésen

Fölényes győzelem a felkészülési mérkőzésen

A Scoregoal Kecskeméti Futsal Club felnőtt csapata tegnap este Budapestre látogatott, ahol a tavalyi Nyugati csoport 5. helyezett ELTE-BEAC Futsal csapatával mérkőzött meg a bajnoki felkészülés jegyében. A 2×35 etap során azonban nem sok esélyt hagyott a fiatal egyetemistáknak, 3-0-as első félidőt követően 10-1-es fölényes diadalt aratott a mérkőzés során.

ELTE-BEAC Futsal – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club : 1-10 (0-3)

Az első 7-8 perc tapogatózó játékkal telt mindkét fél részéről, a gólcsendet Toricska – Kovács J. összjátékot követően az utóbbi játékos törte meg. Nem sokkal később ugyanezen páros fordított felállásából Toricska volt eredményes. És hogy a mérkőzés elején a góllövés kerete meglegyen, arról Kovács J. biztosította a publikumot, lefordulást követően lőtt bombagólt. Az egyetemista csapat csak kevésszer jutott el a kecskemétiek kapujáig, és akkor is Peltzer védet magabiztosan. Így az első félidő 0-3-as Scoregoal vezetéssel ért véget.

A második félidő igazi hírős városi fiestát hozott. Már a 3. percben megrezdült a hazaiak hálója, Móra vágott be egy megítélt hat méterest. A gólgyártásban szinte minden kecskeméti játékos kivette a részét, Szabó Sz. 12 méterről fickázta ki a balfelső sarkot, Toricska elemében volt, gyors 2 gólt is szerzett közelről, kijátszott helyzetből. A végén még egy vendég fejesgólra is futotta, Csillag Dani csúsztatott szépen a mértani pontossággal felívelt labdát az ellenfél meglepett hálóőre felett a kapuba. A budapesti alakulatnak csak a mérkőzés utolsó pillanataiban sikerült a szépítés, egy belőtt labdára aludtak el a scoregoal legények, és így könnyű gólt szerezve állították be a mérkőzés végeredményét.

Góllövők: Toricska 4, Kovács 2, Móra 2, Szabó 1, Csillag 1,