Kezdőlap Állati Idén is fesztiváli hangulatba borul Kecskemét- kezdődik a Hírös Hét Fesztivál

Idén is fesztiváli hangulatba borul Kecskemét- kezdődik a Hírös Hét Fesztivál

Augusztus 19 és 27- e között ismét megrendezésre kerül a már több évtizede hatalmas érdeklődésnek örvendő Hírös Hét Fesztivál, amelynek ezúttal is főként Kecskemét Főtere ad otthont.

A mai délelőtt folyamán került sor egy sajtótájékoztatóra, amelyen Homoki Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere kifejezte az önkormányzat támogatását a fesztivál szervezői felé, majd Ladányi Kovács Zoltán a rendezvény főszervezője ismertette a programokat.

A Hírös Hét Fesztivál az idei évben is rengeteg kulturális, sport és zenei programot kínál a rendezvény résztvevőinek.  A 9 nap alatt olyan nagyszerű előadókra számíthatunk, mint az Anna and the Barbies, a Cubanero és a Nova Prospect. Azoknak, akik inkább az aktív kikapcsolódás hívei lehetőségük lesz néhány extrém sporttal is megismerkedni.  A Hírös Hét Fesztivál már a tavalyi évben is számos újításon esett át, ez a folyamat pedig az idei évben is folytatódik, hiszen a fesztivál területe, valamint program- és gasztronómiai kínálata is bővült az előző évekhez képest.

A Hírös Hét Fesztivál részletes programjáról a www.hiros7.hu- n , illetve a Hírös Hét Facebook oldaláról tájékozódhatnak!