Kezdőlap Események Kecskemétre is megérkezett a Borháló az ország legkiválóbb italválasztékaival

Kecskemétre is megérkezett a Borháló az ország legkiválóbb italválasztékaival

A Borháló Borkereskedés által az ország legismertebb borvidékeinek nagy gonddal összeválogatott minőségi termékei immár Kecskeméten is elérhetőek a Hoffmann János u. 3. szám alatt található üzletében.

 

A kecskeméti Borháló Borkereskedés üzlete

Az április 3-án megnyitott Borkereskedés mintegy 400 féle, kizárólag hazai és jelenleg két erdélyi borászat minőségi termékeinek a forgalmazásával foglalkozik, kiváló ár-érték arányainak, hatalmas választékának, illetve páratlan nívójának köszönhetően pedig hamarosan Kecskemét egyik legkiválóbb borközpontjává avanzsálódik, megörvendeztetve ezzel a helyi és a környékbeli borkedvelőket.

A barátságos kiszolgálásáról és a magasszintű borszakértelméről hamar elhíresült üzletben a borok mellett számos kiegészítő termék megtalálható, úgymint az évek folyamán igazi hungaricummá cseperedett ízletes kézművessör – és pálinkaválaszték, az ünnepi alkalmakra kiváló pezsgőkínálat, valamint egy jó grillezéshez elengedhetetlen különböző fűszerpácok és chili szószok.

A Borháló Borkereskedés legutóbb egyébként a június 20. és 25. között Kecskemét főterén megrendezésre került II. Barackpálinka és Borfesztiválon képviseltette magát nyárias boraival, amelyek üdeségükkel hozzájárultak az igazi fesztivál-érzés meglétéhez a vásárlók körében.

Varjú Attila, a kecskeméti Borháló Borkereskedés üzletvezető tulajdonosa összefoglalta Magazinunk számára az üzlet jövőbeli terveit, kilátásait:

„Hamarosan véget ér a nyári időszak, ezáltal a mi polcainkon is megjelennek a testesebb, ősziesebb borok. Folyamatosan megújuló kínálatunk garancia termékeink minőségére, így a jövőben szeretnénk különleges borkóstolókkal és borvacsorákkal kedveskedni vásárlóink, illetve üzleti partnereink részére.”

Megéri látogatást tenni a Borháló Borkereskedés üzletében, hiszen itt kedvünkre válogathatunk, hogy garantáltan megtaláljuk a számunkra legalkalmasabb minőségi nedűt.

Borháló Borkereskedés
Nálunk más a mÉrték
6000 Kecskemét,
Hoffman János u. 3.
www.borhalo.com/kecskemet
[email protected]