Kezdőlap Állati Látványos műsorok és fergeteges hangulat a XIV. Fülöpszállási Falunapon

Látványos műsorok és fergeteges hangulat a XIV. Fülöpszállási Falunapon

Immár 14. alkalommal került megrendezésre augusztus 19-én a Fülöpszállási Falunap, amely idén is hatalmas sikernek örvendett a településen. Mint ahogy már megszokhattuk, ezúttal is izgalmas hagyományőrző programok, ismert sztárfellépők és nagyszerű kiállítások várták az érdeklődőket, így mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.

A nagyszabású rendezvény nyitányaként felavatásra került az önerőből finanszírozott játszótér a közösségi ház udvarán, amely immár Fülöpszállás legfiatalabb lakóinak is izgalmas elfoglaltságot ígér. A felavatást követően a gyermekek nem csupán birtokba vehették a játszóteret, de Molnár Orsi zenés-játékos műsorán is részt vehettek, ráadásul egész nap ugrálóvár, körhinta, lufihajtogatás és arcfestés várta őket. 


A község polgármestere, Gubacsi Gyula szerint a Fülöpszállási Falunap minden korosztály számára érdekes műsort kínál, így nem csak a gyermekek és az idősebbek, de akár a fiatalok is jól érezhetik magukat.

A rendezvény népszerű programkínálatán túl egész napos kirakodóvásár, hennafestés és büfé várta a kilátogatókat, de a falu ínycsiklandó kenyérlángosait is itt lehetett megkóstolni.

A falunap keretein belül Botond Béla képzőművész, valamint Fóris János kiállításának a megnyitójára is sor került, a délután folyamán pedig Fülöpszállás polgármestere, Gubacsi Gyula köszöntötte a vendégeket és nyitotta meg a rendezvényt. Az ünnepélyes megnyitó keretében kiosztásra kerültek a falu díjai is.

A délutáni programok már bővelkedtek az izgalmasabbnál-izgalmasabb programokban, ugyanis ekkor került sor Palatinus Attila őrületes stuntrider showjára, a Bitangolók együttes zenés produkciójára, illetve a helyi Mon Cherries fellépésére.
Az est folyamán színpadra lépett az Operett Voices, majd sztárfellépőként Szabó Ádám énekes-harmónika művész is.
Fél tízkor a falu csodás tűzijátékát tekinthették meg a kilátogatók, azt követően pedig retro-disco várta a szórakozni vágyókat.

Gubacsi Gyula, Fülöpszállás polgármestere e-képp összegezte Magazinunk számára a rendezvényt:

„Azt kell, hogy mondjam nagyon jól sikerült a XIV. Fülöpszállási Falunap. A délelőtti órákban a gyermekek Molnár Orsi közreműködésével birtokba vehették a frissen elkészített játszóteret, valamint Botond Béla kiállításának megnyitója is sok érdeklődőt vonzott a Könyvtárhoz.

A délután folyamán a hagyományőrző műsorokat követően a szomszéd településről érkező Bitangolók léptek színpadra, akik- a település polgárainak kérésére- a jövő évben egy későbbi időpontban lépnek majd fel. Palatinus Attila StuntRider Showja örvendett a legnagyobb érdeklődésnek, ami nem csoda, hiszen egy izgalmas, látványos produkciót láthattunk Tőle.

Hat óra körül egy futball meccsre is sor került, ahol a Fülöpszállási Legények 3:1- re nyerték meg a mérkőzést, ezzel párhuzamosan a Piaccsarnoknál felállított színpadon a Mon Cherries adott koncertet a falunap résztvevőinek, majd az Operett Voices előadása következett, amelyen a jól ismert dalokat a közönség is együtt énekelte az énekesekkel.

Nagyon örültünk, hogy Szabó Ádám elfogadta a meghívásunkat és eljött Fülöpszállásra, fergeteges előadásban lehetett része a közönségnek.

Az estét a hagyományokhoz híven egy látványos tűzijáték, majd egy hajnalig tartó retró-diszkó zárta.

 Még nem igazán lehet tudni, hogy a jövő évben milyen programok lesznek, hiszen az még messze van, de annyi biztos, hogy a XV. Fülöszállási Falunapon is számíthatnak a résztvevők látványos és mozgalmas programokra. ”