Kezdőlap Régió Ma is eseménydús programokkal vár a Hírös Hét Fesztivál

Ma is eseménydús programokkal vár a Hírös Hét Fesztivál

A Hírös Hét harmadik napja is tartalmas programokkal várja a Kecskemét központjába látogató fiatalokat és idősebbeket egyaránt. A mai napon lehetőség van Kertészeti és Élelmiszeripari kiállítások megtekintésére, valamint a környező falvak megismerésére. Kora délutántól egészen estig zenés programokkal várják a rendezők az érdeklődőket. Idén is megismerkedhetünk hagyományokkal, népszokásokkal melyek színesebbé tehetik a mindennapjainkat.

 Délután négy órakor A XX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás szakmai zsűrizését kísérhetik figyelemmel a főtérre látogatók ahol a térség 20 települése mutatkozik be egy nagyszabású térségi seregszemlén több mint 200 értékesítővel és kiállítóval.

Ha valakit vonz a zene és a jó hangulat, akkor mindenképpen érdemes kilátogatni a háromnegyed ötkor megrendezésre kerülő Kecskeméti Nótások Baráti Köre által előadott műsorra, melynek a Nagyszínpad ad otthont.

Délután öt órakor megismerkedhetünk a környező településekkel ,hiszen Lakitelek és Kunszállás bemutatkozó napja a Becherovka színpadon várja a kedves érdeklődőket.

Egy igen izgalmas program veszi kezdetét hat órakor, Őrségváltást mutat be a Kecskeméti Huszár Bandérium a Kossuth szobor környékén. Ezzel egy időben Radics Sándor Európa-díjas cimbalomművész varázsolja el a nézőket a játékával a Városháza Díszudvarában.

Késődélután, hét órakor Prímáspárbaj várja a főtérre látogatókat a Nagyszínpadon, majd nyolc óra harminc perckor az óriási népszerűségnek örvendő Korda György és Balázs Klári koncertje szórakoztatja a közönséget egyaránt mely a Nagyszínpadon kerül megrendezésre.

Végül tíz órakor Edu-Show szórakoztatja a Becherovka színpad nézőit.

Részletes programról további tájékozódást kaphat a facebook oldalon vagy a hiros7.hu oldalon.