Kezdőlap Események Nagy érdeklődés volt a Kecskeméti Vadaskertben az Állatkertek Éjszakáján!

Nagy érdeklődés volt a Kecskeméti Vadaskertben az Állatkertek Éjszakáján!

Fáklyafényes hangulat és sok-sok élmény-program tette felejthetetlenné ezt a különleges estét a Kecskeméti Vadaskertben!

Az esti kapunyitást követően, az igen szép számmal érkező Látogatókat a Vadaskert teljes stábja fogadta!

A gyemekeket kis koncert, kézműveskedés, ajándék arcfestés, homokozó, aszfaltrajzolás várta, továbbá sok izgalmat rejtő pavilon állt készen a természettel barátkozni vágyó, vállalkozó szellemű érdeklődők számára!

Volt trófea bemutató, óriáscsótány tapogatózó, ismerkedni lehetett a védett szárazföldi teknősökkel és a vizi teknősökkel, és kézzel tapintva ki lehetett találni, hogy mit rejt az állati kincsek doboza!

A Vadaskert három szakvezetéses látványetetést tartott az estén, a sétán az állatkert sok kedvencét etették meg a gondozók, többek között a tigriseket, az oroszlánokat, többféle majmot, rókákat, vidrákat és természetesen most is voltak olyan növényevő állatok, akiket a látogatók maguk etethettek meg!

A magával ragadó madárrepítés, és a slágerekkel tarkított esti koncert sem maradhatott el a programok közül.

A kígyósimogatónál kígyóztak a sorok, ahol türelemmel várva mindenki végül testközelbe kerülhetett a királypitonokkal és a vörös királysiklóval!

Többen részesei lehettek annak a helyszíni élő közvetítésnek, amely a vidéki állatkertek közül a Kecskeméti Vadaskert esti látványetetésébe engedett bepillantást nyújtani! Az estét zenés filmkockák vetítése zárta, pillanatképek a Kecskeméti Állatkert életéből.

A Vadaskert éjfél előtt fél órával zárta be kapuit.

A látogatóutakra rajzolt kedves gyermekrajzokat még mindig őrizzük, ma is emlékeztet bennünket erre a csodás együtt töltött estét!