Kezdőlap Események Örömhír Alapítvány – Hála, amely körül ölel

Örömhír Alapítvány – Hála, amely körül ölel

A nonprofit Örömhír Alapítvány fennállása óta számos magyar családdal tart kapcsolatot. Így ismerhettük meg Kovács Józsefet, aki feleségét, a súlyos betegségben szenvedő Margót ápolja rendkívüli szeretettel.
Alapítványunk gyakran küld nekik tartós élelmiszerekből, ruhákból és keresztény irodalomból álló csomagot, ezzel segítve a családot a nehéz helyzetben, amelyet ezúttal egy csodálatos levél formájában köszöntek meg.

„Hálás szívvel szeretnénk köszönetet mondani azért a sok szép adományért, amelyet Önöktől kaptunk. Ami nekünk nem felelt meg méretben, azt tovább adtuk más nehezen élő keresztény családoknak, nagy örömükre és meglepetésükre.
A feleségem hét éve nem volt friss levegőn, negyedik éve fel sem tud ülni az ágyában. Én etetem és látom el a napi feladatokat. Igen nehéz, mivel én magam is beteg ember vagyok.

Ápolási segélyt és Margó rokkantsági járadékából élünk. Csak az Úrban bízunk, nála a szabadítás, Ő a Megváltónk, a Szabadítónk. Tőle kérjük és várjuk az erőt a kegyetlenül nehéz éjszakákhoz, és neki köszönjük meg azokat.
Mióta a feleségem nem lát, én olvasom neki a napi Igét, és ő nagyon szereti hallgatni. Énekel, dicséri az Urat.
Őszinte tisztelettel, hálás köszönettel, és igaz testvéri szeretettel az Úrban:
Józsi, Margó és a család”