Kezdőlap Kiemelt Precizitás az Auditker Könyvelőiroda Kft.-nél

Precizitás az Auditker Könyvelőiroda Kft.-nél

A ma már 25. éve sikeresen működő Auditker Könyvelőiroda Kft. megbízhatóságával, precizitásával, illetve a magas szintű szakmai tudásával kiváló kapcsolatot ápol, nemcsak a partnereivel, hanem a pénzintézetekkel is. Toldi Máriától, az Auditker Könyvelőiroda Kft. ügyvezető tulajdonosától megtudhattuk, hogy miért fontos a Cégkapu, továbbá azt is megtudhattuk, hogy miként fog telni az elkövetkezendő időszak a könyvelőiroda életében.

Az elkövetkezendő időszak aktualitása ügyfeleink számára a Cégkapu megnyitása.  Amit feltétlenül tudni kell: 2017. augusztus 31-ig kötelező a Cégkapun történő regisztráció a gazdálkodó szervezeteknek. Továbbá – az illetékesek hivatalos tájékoztatása szerint – a hivatalos és kötelező használatig, 2018. január 01-ig, történő regisztrációt az augusztusi időpontot követően nem fogják szankcionálni.

Fontos, hogy Cégkapu regisztrációt csak a cégnyilvántartásban bejegyzett képviselő teheti meg, ehhez kell, hogy rendelkezzen saját ügyfélkapuval.

A Cégkapu segítségével kettéválik az eddig használatos Személyi Ügyfélkapu, és a cégek “hivatalos Ügyfélkapuja”; a hivatalok a Cégkapun fognak levelezni az ügyfelekkel. A Cégkapu nem csak könnyebbség, hanem nagyobb felelősség is lesz.

Az utolsó negyedévben készülünk az év végi zárási feladatokra és a következő évi változásokra. A társasági adó és iparűzési adó feltöltésre kötelezett társaságok esetében fontos előzetes számításokat kell végeznünk a várható árbevétel és eredmény vonatkozásában. A feltöltést december 20-ig legalább 90%-os pontossággal kell elvégezni, ellenkező esetben az adóhatóság szankciót alkalmaz az ügyfelekkel szemben.

A partnereinkkel való napi kapcsolattartás fontos része a munkánknak. Ennek keretében a vállalkozásukat érintő törvényváltozásokról, aktualitásokról tájékoztató formájú összefoglalót készítünk számukra.

 

Auditker Könyvelőiroda Kft.

Kecskemét, Kisfaludy utca 6-8. 2. em. 201.

Telefon: 76/495-700

Mobil: 30/963-9985