Kezdőlap Régió Színes programok a Hírös Hét ötödik napján is

Színes programok a Hírös Hét ötödik napján is

Elérkezett a Hírös Hét ötödik napja, mely keretén belül ma is rengeteg és sokszínű program kerül  megrendezésre, ahol kicsik és nagyok is megtalálhatják a számukra megfelelő kikapcsolódást. Lehetőség nyílik arra, hogy  bepillantást nyerhessünk a környező falvak életébe, koncerteket hallgassunk, valamint hagyományokkal, szokásokkal ismerkedjünk meg.  Csodálatos napsütéses idővel  vár minden jelenlévőt ma is városunk központja. 

 Délután négy órakor veszi kezdetét a  Becherovka színpadon megrendezésre kerülő Univer Tánczos Péter Citerazenekar előadása, mely népdalok sorát sorakoztatja fel az érdeklődők számára.

Ezt követi a már megszokott települések bemutatója, ahol megismerkedhetnek a látogatók Kerekegyházával, Bugaccal,  Bugacpusztaházával valamint Orgovánnyal, azok szokásaikkal, terményeikkel és hagyományaikkal.
Ezzel egy időben a Nagyszínpadon a Görög nemzetiségi nap veszi kezdetét.

Hat órakor Őrségváltást tekinthetnek meg az érdeklődők a  Kecskeméti Huszár Bandérium  levezénylésével a  Kossuth szobornál.
Ugyanebben az időben a  XX. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás eredményhirdetése, a III. Aranyhomok Térségi Lekvárverseny eredményhirdetése, valamint „A legszebb konyhakertek” program eredményhirdetését kísérhetik nyomon Kecskemét főterének vendégei a Becherovka színpadon.

Fél kilenckor Best of Kecskemét – Fiatal Tehetségek Estje a Gong Rádióval szerez felejthetetlen pillanatokat és gondoskodik a jó hangulatról.

Este tíz órakor Afrodzaqm koncerttel vár időseket és fiatalokat egyaránt a  Becherovka színpad.

További információkat találhat az esemény facebook oldalán, valamint a hiros7.hu weboldalon.