Kezdőlap Régió Táncos és zenés programok a Hírös Héten

Táncos és zenés programok a Hírös Héten

Mai napon sem lesz hiány kultúrából, zenéből és sokszínű bemutatókból. Már kora délelőttől, tíz órától várja kedves érdeklődőit Kecskemét központja. Sokrétű programok kerülnek megrendezésre mind a Nagy- és a Becherovka Színpadon valamint a Városháza Díszudvarában.

 Mai nap programjai:

 Tíz órától XVIII. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórummal kezdődik a nap, valamint ezzel egy időben a Városháza Díszudvarában a gyermekeket várják a rendezők különböző gyermekprogramokkal.

Majd fél tizenegytől az „Alföld legszebb virágszála” választás lesz kislányok részére valamint az ifjú legények is összemérhetik az erejüket  a „Hírös betyár” ügyességi vetélkedő keretein belül. Itt kerülnek megrendezésre az Agapé valamint Tombola is.

Délután öt órától Fülöpjakab, Helvécia, Szentkirály, Fülöpháza települések bemutatkozója veszi kezdetét a Becherovka színpadon.

Hat órától Őrségváltás a Kecskeméti Huszár Bandérium által levezényelve, ezzel egy időben pedig a Novum Kamarazenekar ad koncertet a  Városháza Díszudvarában.

Háromnegyed héttől Íjász EB megnyitó a Nagyszínpadon, majd ezt követően a Brilli-Art Studio előadásában  Salsa party veszi kezdetét.

Nyolc órától Ritmo de la Pampa a Becherovka színpadon tekinthető meg.
Az elkövetkező órában a  Cubanero gondoskodik a jó hangulatról majd a Milagro – Santana Tribute Band, végül pedig Latin Party DJ Géróval búcsúzik a naptól a Becherovka színpadon.

További programokról tájékozódhat a facebook oldalon, valamint hiros7.hu weboldalon.