Kezdőlap Események Vibro trainer edzés és gyermektorna a Pamíra Egészségfejlesztő Mozgásközpontban

Vibro trainer edzés és gyermektorna a Pamíra Egészségfejlesztő Mozgásközpontban

A Pamíra Egészségfejlesztő Mozgásközpont, Kecskemét város sportéletében évek óta nagy űrt próbál betölteni, folyamatosan lelkiismeretesen tevékenykedik azon, hogy – a valamilyen okból kifolyólag lesérült – élsportolóknak újra teljes életet biztosítson. A megnövekedett vendégszám miatt, viszont helybővítésre szorult a Pamíra Egészségfejlesztő Mozgásközpont, így már a Kupa utca 15. szám alatt várják kedves vendégeiket. Magazinunknak Forrayné Losonczy Orsolya, mesélt munkásságáról, illetve tevékenységeiről a Pamíra Egészségfejlesztő Mozgásközpont falain belül, illetve a család szerepéről.

Az alapítványt édesanyám alapította meg, azóta együtt dolgozunk. Mi mondhatjuk, hogy sport család vagyunk, hisz a fotók között láthatunk óriási értéket képviselő fotót, ahol nagypapám Laczi II. (Róka) az Aranycsapat tagjaival együtt látható a Honvéd csapatában.  Ehhez tartozik még, csak érdekességként, hogy Puskás Öcsi amikor haza jött Magyarországra, lejött Kecskemétre meglátogatni nagypapámat. Aláírása ott van a fotón. 

Azt mondják, ha fenn marad hasonló kvalitású játékos lett volna, mint Puskás Öcsi. Ez azért nem kis dolog. Nagybátyánk, unokatestvéreink válogatott kerékpárversenyzők voltak.

Én magam sportházasságból születtem. Édesanyám atléta volt, jelenleg erőnléti, illetve rehabilitációs edző. Atléta –és testépítői edzői végzettsége van. Édesapám labdarúgó volt, jelenleg is sportban dolgozik. Öcsém NB I/B –s kosárlabdásként fejezte be pályafutását.  Férjem az NB I/A -s kosárlabda csapat edzője.  Én 12 évig szertornáztam.

Személyi edzői, aerobic edzői végzettségem van.  Jóga és Pilátes, illetve gyermektorna képesítéssel is rendelkezem.

Jelenleg a fő prioritásunk a vibro trainer-es edzések mellett a gyermektorna, amelyen 3,5 éves kortól 12 éves korig vesznek részt a gyerekek. Elsőként a szertorna alapelemeit tanítom, tartásjavítást, koreográfiát, egyszóval egy rendkívül vegyes elemekből álló tornát végzünk, ún. mix, amiben a mozgáskoordináció is nagy szerepet kap.

Amit edzés közben viselek, az az Indi-Go dance style & fitness sportruházat, amellyel elsőként hat évvel ezelőtt találkoztam, azóta e téren én képviselem Kecskemétet. A varroda központja Cegléden található, a tulajdonosa pedig Hegedűs Ildikó, aki megálmodta ezt a remek sportruházatot. Nagyon sok vendégem használja, rendkívül elégedetten viselik az edzések közben, jó szívvel viselem én is nap, mint nap.

 

 

Édesanyámmal reggeltől estig tartjuk a vibro edzéseket, leginkább ez tölti ki a napjainkat, hiszen erre van a legtöbb igény, ezért is kellett egy kicsit az aerobic edzéseket és a jógát visszaszorítani a háttérbe.

 

 

 

Családias légkörben, remek hangulatú, de hatékony egyénre szabott edzésekkel várjuk Kedves Vendégeinket!

Pamíra Egészségfejlesztő Mozgásközpont

Kecskemét, Kupa utca 15.

Telefonszám: 70-316-0779

E-mail: [email protected]

Pamíra Egészségfejlesztő Mozgásközpont a weben

Pamíra Egészségfejlesztő Mozgásközpont a Facebookon

Előző cikkünk