Kezdőlap Gazdaság Egy éves a kecskeméti Allianz Üzleti Iroda

Egy éves a kecskeméti Allianz Üzleti Iroda

Már egy éve, hogy az Allianz Üzleti Iroda több évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégái, a Wesselényi utca 5. szám alatt várják jelenlegi és leendő ügyfeleiket a biztosítások színes skálájával, illetve banki-és lakás-előtakarékossági termékeikkel. Szabó Gábor – aki egy éve nyitotta meg irodáját az Allianz színeiben – mutatta be Magazinunk számára a szolgáltatásaikat.

A jelen döntéseivel, a jövő biztonságáért

A jelen felelősségteljes döntéseivel lehetséges megalapozni a jövő biztonságát – legyen szó saját vállalkozásról vagy egy családi életről -, hiszen ezek az elhatározások nemcsak anyagi biztonságot teremtenek, hanem csökkentik a felmerülő veszélyeket és kockázatokat is. Ügyfeleink élethelyzetét, igényét szem előtt tartva nyújtunk pénzügyi szolgáltatásokat, mint vezető pénzügyi szolgáltató. Partnereink – a költséghatékony üzleti folyamatainknak, megbízhatóságunknak, gyorsaságunknak, illetve rugalmasságunknak köszönhetően – rendkívül elégedettek, így büszkén jelenthetjük ki, hogy ügyfélkörünk egyre csak nő, amelynek következtében az iroda létszámát egy fővel növeltük.

Széleskörű szolgáltatások

Ügyfeleinket különböző biztosítási lehetőségekkel, továbbá banki- és lakás-előtakarékossági termékekkel várjuk, illetve az FHB partnerség keretében a lakossági és vállalati hiteligények kielégítésével, amelyeket az állami támogatások kihasználásával tudunk sikeresen véghezvinni. A Fundamenta Lakáskassza termékein keresztül pedig segítjük partnereinknek a jövőbeni lakásigények pénzügyi tervezését, továbbá foglalkozunk élet- és vagyonbiztosításokkal, ezen belül megtakarításokkal, kombinált élet- és balesetbiztosításokkal, gépjármű- és lakásbiztosítással, utasbiztosítással, illetve céges biztosításokkal.

Több, mint pénzügy

A biztosításokról szinte mindig csak a pénzügyi megoldások jutnak eszünkbe, de ezzel ellentétben vannak olyan szolgáltatásaink is, amelyek az egészségünkről szólnak. Itt nem csak az önsegélyező pénztárra gondolok, amellyel egészségügyi kiadásaink 20%-át megspóroljuk, hanem a második orvosi szakvéleményre vagy a rákdiagnosztikai vizsgálatokra, genetikai elemzésen alapuló életmód-tanácsadásra, amelyek egyénileg több százezer forintos, esetleg milliós nagyságrendű vizsgálati díjakat jelenthetnek.  E díjak átvállalása is fontos, hiszen azzal, hogy gyorsan és költségmentesen hozzáférnek a vizsgálatokhoz, gyógyulási esélyeik jelentősen javulnak.

Pénzügyi konstrukciók kombinálása az ügyfelek érdekeiért

Több évtizedes gyakorlattal rendelkezünk, így olyan pénzügyi konstrukciókat tudunk kombinálni, amely rendkívül költséghatékonnyá teszi például, a lakás-előtakarékosságot, azoknak a személyeknek, akiknek nincs elég fedezetük. Ügyfeleinket segítjük kedvező hitelekhez jutni, tanácsokkal látjuk el őket, továbbá az állami támogatások által jól kihasználható pénzügyi konstrukciók megkeresésével és felhasználásával tesszük pénzügyileg jobbá klienseink életét. Napjainkban, ezeknek a tudatos és okos használata lehetővé teszi azt, hogy esetenként kevesebbet kell visszafizetni, mint amennyi hitelt felvettek. Az állami támogatások mindig garantáltak, persze ez csak akkor biztos, ha az ügyfél megfogadja tanácsainkat.

Ügyfeleinkért dolgozunk

A célunk, hogy az emberek ne csak pénzügyi szolgáltatóként gondoljanak ránk, hanem az, hogy a sokkal szélesebb kínálati palettánkat is megismerjék. Szeretnénk, hogy lehetőségük legyen az egészségüket megtartani, továbbá azt, hogy legyen megfelelő nyugdíjuk, illetve azt, hogy költséghatékonyan érjék el anyagi céljaikat, pénzügyileg stabil hátteret tudjanak maguk, vállalkozásuk és családjuk mögött.

Allianz Üzleti Iroda

Wesselényi utca 5.

Az Okmányirodától 100 méterre

Telefon: 06 30 289 3690

Nyitva tartás:

Hétfő – Csütörtök: 9 -12; 13-16 óráig

Péntek: 9-12; 13-15 óráig

Szombat, vasárnap: Zárva