Kezdőlap Régió Két telephely

Két telephely

A kiskunmajsai rendőrök őrizetbe vették a lopásokkal gyanúsítható jakabszállási férfit.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsai Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2017. szeptember 23-án 10 órakor őrizetbe vette R. Béla 23 éves jakabszállási lakost.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján 2017. szeptember 23-ra virradóra az egyik kiskunmajsai telephelyre bemászott, és az ott álló lakókocsi ajtaját befeszítve a gépjárműből, illetve az ingatlan területéről különféle elektromos gépeket, szerszámokat, elektromos berendezéseket, akkumulátorokat és hosszabbítókat lopott el.

A gyanú szerint a férfi pár nappal korábban a Félegyházi út és Csengelei út környékén parkoló két teherautóról egy spanifer rögzítő szalagot lopott el. Ezt követően a járművek vontatmányainak oldalsó csukott, de nem zárt tárolódobozait kinyitotta, azokban kutatást végzett, de nem tulajdonított el semmit.

A gyanúsított a rendelkezésre álló adatok alapján 2017. szeptember 21-én az esti órákban az egyik kiskunmajsai cég udvarára mászott be. Onnan 3 akkumulátort és egy 10 literes műanyag kannában 10 liter gázolajat a kerítés mellé vitt, amikor a kiérkező vagyonvédelmi szolgálat tetten érte. Ezután a telephelyen próbált meg elrejtőzni a férfi, akit a kiérkező kiskunmajsai járőrök a helyszínen megtalálták és elfogták és előállították a rendőrőrsre.

A rendőrök előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)