Kezdőlap Események Megkezdődött a XIII. Szüreti Napok Ballószögön

Megkezdődött a XIII. Szüreti Napok Ballószögön

Somogyi Lajos Polgármester Úr a mai napon 17 órakor ünnepélyesen megnyitotta a XIII. Szüreti Napokat Ballószögön.

A megnyitó keretein belül sor került az óvodások és iskolások előadására, a Ballószögi Kincsecskék műsorára, az Őszirózsa Nyugdíjas Klub énekkarának fellépésére és a „Ballószög Községért” díjak átadására. A megérdemelt kitüntetést Vargáné Simon Anna, Vincze Lajosné, Cseh Imre, Hetényi József és Hetényi Zoltán vehették át.

A szüreti rajzverseny eredményeire is fény derült:

Az óvodások kategóriában első helyezett lett Aranyi Amina, második lett Gulya Nándor és harmadik helyet ért el Kardos László. Különdíjban részesült Taliga Vivien és Benkó Léna.

Az első és második osztályosok között az első kategória győztese Kardos Kata, második helyezett Bodor Boglárka, harmadik helyen pedig Cseh Jázmin végzett. Különdíjat érdemelt Gyöngyi Virág Anna.

A második kategóriában a harmadik és negyedik osztályos tanulók mérhették össze tudásukat.

  1. helyezett: Koronics Zoé
  2. helyezett: Fekete Luca
  3. helyezett: Sólyom Kitti

Különdíj: Gáspár Gréta és Szénási Lili

A harmadik kategóriában első helyezést ért el Molnár Lilla, második lett Tóth Anna és harmadik helyet szerezte meg Dunai Szabina. Különdíjat kapott Hetényi Zoltán és Csővári Janka.

A negyedik korosztályban a hetedik, nyolcadik osztályosok rajzpályázatai közül első helyen végzett Farkas Kamilla, második helyet szerezte meg Szabó Nóra és harmadik lett Hullai Evelin. Különdíjban részesült Buda Emese.

A megnyitó után az Uzsgyi zenekar adott koncertet a XIII. Szüreti Napokra látogatóknak, melyet megfűszereztek egy táncházzal, ahol kisebbek és nagyobbak egyaránt jól szórakozhatnak.

 

Az este folyamán a Hetényi Pince várja a borok szerelmeseit egy borkóstolóra, ám itt nem ér véget a XIII. Szüreti Napok. A holnapi napon is érdemes ellátogatni Ballószögre, ugyanis lesznek gokartok, ugrálóvár, csemegeszőlő kóstolás, mustkóstoló, malacfogó verseny és még sok más érdekesség. 

Látogass el Te is a Ballószögi Szüreti Napokra!