Kezdőlap Események Montázs-est a Szegszárdy-Boronkay családdal és a Barátok Együttessel

Montázs-est a Szegszárdy-Boronkay családdal és a Barátok Együttessel

  1. július 30-án lezárult egy korszak a Barátok Együttes életében. Ebben a formában, ilyen felállással egy időre elnémultak. Július 30-án a kecskeméti Barátok temploma udvarában lévő színpadon búcsúkoncertet tartottak. Hatalmas tömeg gyűlt össze, hogy a kedvelőik még egyszer hallják őket.

A Montázsmagazin most bemutatja azt a családot, amelynek tagjai már az alakulástól fontos szerepet töltöttek be az együttes életében. A Montázs-est keretében vendégül látják a Szegszárdy-testvéreket, a szólóénekes Veronika lányukat, valamint Szegszárdy Imre párját, Boronkay Klárit, aki szintén énekel velük, és elhívja kis unokáját, Boronkay Csengét is, aki már 7 éves korára nagyon szépen énekel. Itt valóban generációk találkoznak, és a zene köti össze őket jó szorosan.

A kecskeméti Katona József Könyvtárban megrendezendő eseményen részt vesznek többen is a volt Barátok Együttesből (elvégre ezért barátok!), és azt tervezik, hogy dalra is fakadnak majd a közönség nagy örömére. Így a résztvevők nem csak egy színes és sokoldalú család tagjait ismerhetik meg, de fantasztikusan jó hangulat vár mindazokra, akik ellátogatnak 2017. szeptember 23-án, szombaton délután a könyvtárba a 16.00 órakor kezdődő Montázs-estre.