Kezdőlap Rendőrségi hírek ÖSSZESÍTŐ BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

ÖSSZESÍTŐ BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

 

Egy 46 éves hetényegyházi nő egy Volkswagen Polo típusú személygépkocsival közlekedett a Hetényegyháza belterületén átvezető 5218-as számú úton Kerekegyháza felől a Miklós Gyula utca irányába 2017. szeptember 2-án 8 óra 50 perc körül. Haladása során eddig tisztázatlan okból egy útkanyarulat előtt vészfékezett, azonban ennek ellenére a nedves útburkolaton átcsúszott a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött az ott közlekedő Volkswagen Touran típusú személygépkocsival. A Volkswagen Polo típusú autó jobb első utasa, egy 67 éves nő a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Egy 29 éves férfi közlekedett egy Honda Civic típusú személygépkocsival az 53-as számú főúton Akasztó irányából Solt irányába 2017. szeptember 2-án 20 óra 55 perckor. Haladása során a főút 6.900-as méterszelvényénél megfordult és a menetiránya szerinti jobb oldali forgalmi sávban kivilágítatlanul megállt, ahol összeütközött az őt későn észlelő, Solt irányából közlekedő tehergépkocsival. A baleset következtében a Honda vezetője nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság vizsgálja.

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)