Kezdőlap Események 2. Dream Day esküvőkiállítás a Four Points by Sheraton Hotelben Kecskeméten

2. Dream Day esküvőkiállítás a Four Points by Sheraton Hotelben Kecskeméten

Hatalmas érdeklődésnek örvendett a 2017. október 29-én megrendezésre kerülő 2. Dream Day esküvőkiállítás, melynek a Four Points by Sheraton Hotel adott otthont. Az ifjú jegyes párok több mint 40 minőségi szolgáltatóval vehették fel a kapcsolatot, akik gyönyörűbbnél gyönyörűbb standokkal készültek a nap folyamán.

Az esemény reggel 10 órától várta vendégeit egészen délután 18 óráig, ahol nem volt hiány színes és izgalmas standokban, valamint lélegzetelállító és egyedi tervezésű ruhakölteményekben sem. A nap folyamán megtalálhatóak voltak vendéglátóegységek, rendezvényszervezők, cukrászdák, zenekarok, DJ-k, ceremóniamesterek, fotósok, videósok, dekoratőrök, valamint a nélkülözhetetlen lábbelik képviselői.

A színvonalas rendezvény főszervezője, Kovács Erika egy egyedi kvízjátékkal kedveskedett a pároknak, mely keretén belül jobban megismerhették a szolgáltatók által kínált tevékenységeket. Délután 16 órakor vette kezdetét az eredményhirdetésén, ahol számos értékes ajándékkal gazdagodhattak a résztvevők, amelyek nagy segítséget nyújthatnak a „Nagy Nap” szervezéséhez. Egy egyedi és lélegzetelállító, 1969-es Ford Mustangot is szemre vehettek a jegyesek, melyet lehetőség van kibérelni, ezzel felejthetetlenebbé téve álmaik napját. Emellett 17 órakor tűz zsonglőr bemutató kápráztatta volna el a jelenlevőket, amelyet a rossz idő miatt el kell halasztani, de tervek között szerepel a megvalósítása egy következő kiállításon – tudtuk meg Kovács Erika főszervezőtől.

A rendezvényre nem csak Kecskemétről, hanem a környező városokból is érkeztek a Hotelbe, hogy ihletet, segítséget, valamint kivitelezőket találjanak álmaik megvalósításához.

Természetesen senkinek sem kell elkeserednie, ha nem tudott kilátogatni a Sheraton Hotelbe, ugyanis 2018. január 21-én a Három Gúnár Rendezvényház várja az ifjú párokat a 20. Kecskeméti Esküvőkiállításon.