Kezdőlap Rendőrségi hírek Ásó, bot és végül kés

Ásó, bot és végül kés

A gyanú szerint nyolcan verekedtek össze Kiskunhalason, a csoport egyik tagja késsel sebesített meg életveszélyesen egy 44 éves helyi férfit.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette R. Ferenc 51 éves kiskunhalasi lakost.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. október 1-jén 14 óra 20 perc körül Kiskunhalason, az egyik presszónál megjelent a gyanúsított és három ismerőse. A vendéglátóegység előtt a csoport egy vélhetően korábbi sérelem miatt szóváltásba keveredett egy 44 éves férfival és három fős társaságával, majd egymást ásóval és botokkal kölcsönösen bántalmazták. A verekedés során R. Ferenc egy késsel a 44 éves sértett hasán egy szúrt-vágott sebet ejtett, amelynek következtében a férfi életveszélyes sérülést szenvedett.

Az eljárás során a főkapitányság nyomozói garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki négy személyt, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek. A rendőrök előterjesztést tettek R. Ferenc előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

(Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)