Kezdőlap Kecskemét HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. október 15-én 23 óra 15 perckor szabálysértési őrizetbe vette K. Sándor 40 éves helyi lakost. A férfi egy Renault személygépkocsival úgy közlekedett a kecskeméti Csíksomlyói utcában, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel, illetve a Kecskeméti Járásbíróság és a Kecskeméti Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A Kalocsai Rendőrkapitányság 2017. október 16-án 1 órakor őrizetbe vette L. Krisztofer 20 éves bajai lakost. A férfi ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. október 16-án 17 órakor őrizetbe vett egy 25 éves tiszaalpári nőt, akivel szemben a Kecskeméti Járásbíróság garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 2017. október 16-án 23 óra 10 perckor szabálysértési őrizetbe vett egy 28 éves tatárszentgyörgyi lakost. A férfi Kecskeméten, a Nyíri úton úgy közlekedett egy Lada személygépkocsival, hogy őt a Dabasi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

 (Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság)