Kezdőlap Események Invitel főzőshow Stahl Judittal

Invitel főzőshow Stahl Judittal

Szeptember végén vette kezdetét a Kecskeméti Invitel Napok, amelynek keretében három egymást követő héten ismert fellépők és sztárvendégek látogattak el a Hírös Városba. Szeptember 28-án az improvizatív zenéjéről ismert Random Trip együttes adott koncertet a TEKA-ban, október 5-én Lorán Barnabás, alias Trabarna tartott egy fergeteges hangulatú stand up estet, október 15-én pedig egy izgalmas főzőshow-ra került sor a Malom Központban található Panoráma Teraszon, ahol Stahl Judit vezetésével a résztvevők egy igazi gasztroversenyen mérhették össze tudásukat.

Október 15-e a gasztronómia szerelmeseinek kedvezett, hiszen délután 2 órától egy interaktív főzőshow-n vehettek részt a Malom Panoráma Teraszán Stahl Judit vezetésével, ám ezt megelőzően kisorsolásra került 6 darab Csepel Torpedó kerékpár azok között, akik új ügyfélként betértek az Invitel Pontba és előfizetői szerződést kötöttek, vagy meglévő ügyfélként csomagot váltottak.

A műsor keretein belül két vállalkozó szellemű páros mérhette össze a tudását, kókuszos tiramisu, illetve diós rudak elkészítésében. A további vendégeket pedig a műsorvezető egy fondorlatos, olykor-olykor beugratós gasztro-kvízzel szórakoztatta. Az elkészült fogásokat meg is lehetett kóstolni, amelyek elsöprő sikert arattak a résztvevők körében.

Az Invitel a kecskeméti programok és nyereményjáték mellett idén ősszel egy új, különleges csomagajánlattal is előrukkolt: az új előfizetők hűségidő nélkül, e-számla igénybevételével havi 4 990 Ft-ért rendelhetik meg a tévét, telefont és nagy sávszélességű internetet tartalmazó csomagot.