Kezdőlap Események Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér -Éjszakai Forgatag

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér -Éjszakai Forgatag

Október utolsó péntekjén ismét gyerekzsivajtól volt hangos a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnoka.

Október 27-én került megrendezésre a soron következő Éjszakai Forgatag, melyre már 17 órától várták az érdeklődőket a szervezők, ekkor kezdődött ugyanis az asztalitenisz kezdő és haladó kategóriájának a nevezése. 17 óra 30 perckor pedig e kategóriák nevezői csaptak össze. Aki éppen nem játszott az bemelegített, falatozott az ingyenes büféből vagy beszélgetett.

19 órakor a mérkőzéseket megszakítva a Smiley Tánciskola növendékei kápráztatták el az érdeklődőket akrobatikus elemekkel tarkított táncprodukcióikkal. Ezt követően a Kecskeméti Vadaskert mutatkozott be.

Az érdekes előadásokat követően ismét a mozgásé lett a főszerep, ugyanis megkezdődtek a csocsó, a darts és az asztalitenisz profi kategóriájának versenyei.

Az izgalmas mérkőzések végeztével fény derült az októberi Éjszakai Forgatag sporteredményeire:

– A gyermekek darts versenyét Nagy Rebeka nyerte, őt követte Nagy Gábor és Palotás Gergely.

– A felnőttek között Tóth János szerezte meg az aranyérmet dartsban, Dudás Sándor második, Molnár Ferenc pedig harmadik helyen végzett.

– Csocsóban verhetetlennek bizonyult Atkári Norbert és Solymosi Gábor párosa, az ezüstérmet Berente Tamás és Gondos Máté szerezték meg, míg a dobogó harmadik fokára Nagy Gábor és Palotás Gergely állhattak.

– Asztalitenisz kategóriában a bajnok Mayer László lett, őt követte Juhász Viktória és Klein Máté.

– Haladó kategóriában Orvos Alexander asztaliteniszező győzedelmeskedett, de szorosan mögötte ott volt Atkári Norbert és Nagy Zsombor.

– A profi asztaliteniszezők izzasztó meccseiből Simon Dániel Gábor bizonyult a legjobbnak. Az ezüstérmes Novák Laura, míg a bronzérmes Dudás Sándor lett.

Aki esetleg lemaradt az októberi Éjszakai Forgatagról, az ne keseredjen el, mert november 24-én ismét megnyitja kapuit a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér csarnoka!